Sústavné nachladnutie

Príspevok v téme: Sústavné nachladnutie
inteligentnam

Ahojte, už 3 týždne som stále chorá, nie natoľko aby som brala antibiotiká len sa necítim dobre. Pobolieva ma hlava, sem tam cítim jemne hrdlo, nádcha a teraz trochu priedušky. Neviem čo s tým bola som aj týždeň doma snažila som sa byť v teple, čaje a tak...zázvor, paralen..trošku povolilo ale hneď ako som sa vrátila do školy tak zase zhoršilo..Ide o také mierne prejavy, nie typu 40 horúčky a tak..
Rozmýšľam ako to vyliečiť..ísť znovu domov a len sa tak kurírovať..alebo to proste odignorovať a normálne fungovať? Resp. čo by mohlo pomôcť?

Johanes

Všetky vírusy, baktérie,plesne v našom tele využívajú hlien, ktorý tvorí naše telo. Za týmto hlienom sú schované pred našou imunitou. A tak si v našom tele robia čo chcú.Ak človek dostane chrípku, bolesť hrdla, kĺbov, nádchu, tak napadli nejaký orgán a ten sa zapáli a treba nejaký liek aby odhlienený vírus , baktériu a pomohol v mieste zápalu ich zničiť. Ale zahlienené vírusy, baktérie, plesne si ďalej žijú v našom tele. Naša imunita ich nevidí.Pri určitom zložení stravy sa zahlienenie znižuje a naša imunita si vie s týmto ľahšie poradiť. Preto vegetariani sú zdravší. Aj tí ktorý viac športujú a jedia viac ovocia a zeleniny. Každý organizmus toto zahlieňovanie má inač nastavené. Preto je nikto zdravý celý život a druhý je chorľavý stále. Dnešná strava nás veľa zahlieňuje. preto je veľa problémov. Indiáni použivali GOLDEN JAKU aj niektoré severské národy majú svoje bylinky. Ajurvéda používa esencialné zložky z kvetov, ktorá tiež pomáhajú odhlieniť nezbedníkov. My používame BLV vodu, Smrekový elixír a pre deti smrekový sirup. A pomáha to, človek je menej citlivý na chlad a choroby.

Jaja15

Treba podporiť imunitu - doplnky s formou betaglukánu(napr.Imunoglugan), vitamíny hlavne C-čko, chleba s cesnekom, cibulou, veľa čajov...toto počasie len praje nachladnutiu, teplo sa obliekať, veľa oddychovať, veľa vetrať, dostatok spánku....Pri tomto počasí stačí ak je ti lepšie a ideš von a už je nachladnutie späť...Máš oslabenú imunitu, aj pri ideálnych podmienkach trvá určitú dobu kým sa posilní....