Slabá pamäť, nepozornosť, blbec ???

Príspevok v téme: Slabá pamäť, nepozornosť, blbec ???
mumo

Ahojte, mám problém s pamäťou, s rečou, nedokážem sa sústrediť, dlho mi trvá kým sa niečo naučím. Mám brigádu v sklade treba tam neustále rátať a vydávať tovar a robí mi to dosť problém. A znášať stále narážky, nadávky, posmechy.... aký som blbý že si nedokážem zapamätať pár vecí už nemám silu. Skúšal som rôzne cvičenia, techniky na zlepšenie pamäťe učil som sa nový jazyk ale akosi to nemá žiadny progres... Začal som užívať tablety Brahmi vraj to trochu pomáha zlepšiť pamäť,kognitívne funkcie... uvidím čo to spraví.
V škole mi to moc nešlo, na základke mi namerali IQ 85 takže som iba sprostý ? Som dosť tichý typ takže nemám žiadnych kamarátov ani priateľku, žiadne spomienky z detstva....Mám len rodičov ale tí tu večne nebudú... Mám 20 rokov a ja už fakt neviem...má môj život nejaký zmysel, budúcnosť ?

WHISPER

zmen prácu/brigádu... mne v 25 psychologicka povedala ze mám poruchy ucenia, dyskalkuliu...atd..
pokial by som to mala diagnostikované ako decko, tak by som to mala podstatne lahsie v skole..

nájdi si prácu ktorá ta nestresuje,..

Realita

Kokotko záhradný kvietkovaný keby si na to mal už dávno by si odišiel z tejto diery a niečo by si nadobudol máš iba komlexy zo svojho presratého života a iste ani tvoja rodina by do teba ani nekopla.

Bohovia

Ja mám napríklad inteligenčný kvocient 150 začal som ako pílčík a dotiahol som to na záhradníka.A čo?Sú dediny kde obyvatelia nemajú dokopy IQ ani 60 a predsa sú šťastní.Sú veľmi zanepráznený nikomu nezávidia ešte o 00:2 pilne pracujú.Všetko vedia všetko zjedia,všade boli.Niektorý boli najďaľej na jablká v zahraničí.Arbeit macht frei.

Gima

ADD, hyperaktivita, skús jedávať varene jedle gaštany, ryby aj tie kyslé, varene vajíčka a pre pokoj počuvaj hudbu. A nejaký relax.

Ipsilon

Mne osobne zlepšila pamäť a iné kognitívne funkcie hra na hudobný nástroj.
----------------------------------------------------------
Ku koncu už pri mne všetci takmer kolabovali, trebárs desaťkrát to isté, ale nie, nepoľavil som, ba práve naopak, makal som na sebe ešte viac. Akoby ma všetci navôkol niečím motivovali, len neviem prísť na to, že čím?! Mňa to proste hnalo akoby samo:-)
Hrať falošne má niečo do seba, ale hrať dokonale, blé, to je o ničom!
Tak aj tebe prajem veľa vnútornej motivácie. Už keď pre nič, tak pre seba.
Tschüss a daj si džúss.