Ahojte,
zaciatkom januara som si nestastne zlomila lavy clenok z oboch stran. Bola som naozaj prekvapena, ked mi lekar oznamil ze je zlomeny lebo som si myslela, ze som si ho iba nestastne vyvrtla. Na nohe som chodila den, noha ma bolela ale nie az tak ze by som na nu vobec nevedala stupit. Lenze bola strasne napuchnuta a preto som sa rozhodla spravit si aspon röntgen u lekara.
Nakoniec vysvitlo ze na pravej strane mam trosicku roztriestenu kost na mensie kusky a preto lekar uvazoval na operacii (lava str. bola v "lepsom" stave) Dal mi vsak iba dlahu a povedal mi ze sa mam vratit o tyzden, ze sa na to pozrie, popripade dostanem iba sadru, ze uvidime. . .
Nakoniec mi povedal, citujem jeho slova "ja by som to nechal takto, dam vam iba sadru, uvidime po case ak by vam tam tie male kusky prekazali tak kusky vyberieme..."
Buduci tyzden mi maju dat dole sadru a preto mam trocha obavy...podla vas je mozne ze by bola potrebna dodatocne operacia? Okrem toho noha ma naozaj boli iba minimalne, vacsinou iba ked s nou trosicku "blbo" pohnem tak pichne do miest kde ju mam zlomenu ale inac uplne v pohode, vzdy som si myslela ze zlomenina boli ovela viacej...je v poriadku ak mi idu davat dole sadru a pocitujem este tuto "mensiu pichavu" bolest? Nemam skusenosti so zlomeninou...
Co sa tyka rehabilitacie, ako dlho trva kym sa noha da do poriadku? Je to skor individualne?
Neviem preco ale ja mam pocit, ako keby som mala iba trocha odretu nohu a v podstate, ak by som velmi chcela, tak sa na nu rovno aj postavim, setrim ju klovi tomu lebo mi to lekar kazal...ale ked si na nu trosiku stupim tak ma to skoro vobec neboli. . . tak som s toho taka zmatena nievem ci je to dobre alebo zle :).
Beriem aj od zaciatku tabletky wobenzym vraj ma urychlit proces liecenia.
Dakujem za akykolvek nazor alebo radu.