Ako sa zbaviť CHLAMÝDIE ? :(

Príspevok v téme: Ako sa zbaviť CHLAMÝDIE ? :(
Wanduska

Asi 2 roky pokašlievam. Raz sa to zhorší, inokedy zlepší. Pracujem vo veľkom kolektíve, kde nás je v jednej kancli na podlaží 50 ľudí. Počas roka je vždy niekto chorý. Pripisovala som to práve tejto situácii a aj alergii na prach. Ale keďže kašeľ pretrvával, zašla som k lekárovi.
Dnes som si bola po výsledky - a verdikt ste si už prečítali v názve témy.

Pľúcne chlamýdie. Som zdesená najmä z obrovského množstva ATB, ktoré dr. predpísala. Mám ich na sústavné užívanie 4 týždne, ptm ma čaká röntgen a opäť kontrola.

Ak ste si tým niekto prešli, prosím, ako to u vás prebiehalo?

Píšem do témy ženské ochorenia aj preto, lebo sa chcem opýtať, či tieto chlamýdie nemôžu sa preniesť na ženské orgány.
Ja viem, že to sú iné, než tie, ktoré napádajú pohlavné ústrojenstvo, ale predsa len, či sa nemôžu nejak zblbnúť...

Ak ste to niekto mali, tiež ste boli tak strašne unavení? Okrem vyčerpávajúceho kašľa mám bolesti v podbrušku, stery z gyn. prehliadky mierne zhoršené :(( Môže to súvisieť s mojou diagnózou?

Dr. povedala že isto nie, ale koooľko toho už lekári navraveli a nemusí byť všetko tak.

Veľmi budem vďačná, ak sa niekto ozve, kto sa s tým stretol.

Asik

Nestresuj chlamydiove infekcie postihnu 80% populacie.Su rozne nazory na liecbu jedny odporuccaju uzivat klacid 5-6 tyzdnov ini lekari davaju 2 kombinaciu este tetracykliny.Tazko povedat co tebe zaberie ale vacsinou klaritromycin zabera dobre pokial sa uziva aspon 5 tyzdnov.Pohlavne chlamydie ti nehrozia to je iny poddruh chlamydii takze bud kludna.Dobre je popri liecbe podporit imunitu.Zdrava imunita rovna sa zdravie, takze vitaminy zelenina ovocie probiotika betaglukany.Teraz k antibiotikam mozes brat wobenzym.Aco sa tyka priznakov kazdy ich ma ine jedny sa stazuju na bolest klbov, kaslu, chudnu, boli ich hlava inych boli cely clovek.Najdes popisane strasne informacie ohladom chlamydii ale neber to tak tragicky keby to tak bolo ti vravim 80% ludi by bola invalidov.Na internete je toho vela popisane zbytocny strasiak a vela priznakov si aj vsugerujes.