Prvý krát Tampon

Noelinka

Alzbetiena ano ale netrvá týždne či mesiace a je to veľmi ľahké na zavedenie hneď na druhý tretí deň už to pôjde šupom

Noelinka

Keď už tak si kúp menštruačný kalìšok a nemusíš furt tie tampóny kupovať a ešte niečo pri tampónoch hrozí ten tss syndróm a pri kalìšku nie a kalìšok je oveľa ale oveľa hygienickejšì ako tampón ja sama používam kalìšok už ca 2 r a za nič bx som to nevymenila!

qwertz

no sú gynekológovia, ktorí sú proti tampónom. Čiže to nie je také jednoznačné, že je to lepšia voľba... A pozor na tú čistotu ako tu už bolo písané. Mne vyhovujú napríklad len s aplikátorom, takže ak ti to nepôjde bez, ešte môžeš skúsiť takto.

Allie1

Nemusíš sa ničoho báť. Hlavné je uvoľniť sa. Nič sa nestane ak sa Ti to nepodarí na 1 krát. Je to o zvyku ale neboj za chvíľu ti to príde v pohode. Treba dodržiavať hygienu a bude všetko ok

amara88

Miruska, kolko mas rokov? To sa mi ani verit nechce, ze dnes existuje zena, ktora nepouziva tampony... uvidis, zvyknes si, ved je to ovela pohodlnejsie aj hygienickejsie ako vlozky.

Julianetta

Dodržiavať hygienu,umyť ruky, aby si si tam dole nenarobila nejakú šarapatu,jednoducho aby si si nezaniesla nejakú infekciu do vagíny:)