nemám chuť na sex s partnerom

Príspevok v téme: nemám chuť na sex s partnerom
elly

Ahojte, som s partnerom 3 roky zatial bolo všetko v poriadku ale asi pred 2-3 mesiacmi prišiel nejaký bod zlomu a mna nebaví to čo pred tým. Asi 4 mesiace sme spolu nespali, on by chcel ale vo mne sa niečo stalo a proste nemám na to chuť, aby som bola presná mám pocit, že nemám chuť na to sním (nepodviedla som ho). Aj sa teraz málo stretávame. Ja si ho vážim viem že je skvelý ale mám pociť že z mojej strany prestala fungovať tá iskra a vyčítam si to. Snažím sa to všetko prekusnúť ale nejdeto akurát som na neho potom nervozna a odmeraná. On chce so mnou ostať ale ja sa bojím že to neprekusnem a budem nepspokojná celý život, ale zas mu nechcem blížiť ale podla mna by mala tá iskra fungovať z oboch strán, nie ? :) Ďakujem za názor.

Ipsilon

Mňa to tiež prešlo. Mama mi vtedy dobre nakázali: uvidíš, uvidíš, raz si pi.hneš a už platíš. Ale je aspoň fun.

dzejna29

Sex, téma ktorá snáď zaujíma každý pár na svete. Každý ho chce prežívať najlepšie ako sa dá a plný rozkoše. Prežívame naozaj ten najlepší sex, alebo ho môžeme ešte vylepšiť? Na túto otázku si musí odpovedať každý sám, ale my vám dáme nejaké tipy ako ho zdokonaliť.
www.najrodina.sk

Mesačný princ

Tak podľa mňa by ste sa buď mali porozprávať, alebo by si mala odísť...

Nepoznám Vás ale ak mu povieš, že ťa s ním nebaví sa milovať tak omg...To nepredýcha...a bude to v konečnom dôsledku ešte horšie.

Mala by si si to čo najskôr v sebe vyriešiť. Ale zbytočne ho neokrádaj o čas ak s ním byť nechceš a ak to nefunguje.