jAhojte!
Je tomu rok čo som schudla pomerne vela kg. Až privela, ale bolo to pred rokom, Pomaly sa dostávam na svoju ,,normálnu" váhu, ale myslela som, že za jeden rok tie návaly na vyjedanie jedla prejdu, kedže som to pripisovala nesprávnemu schudnutiu, ale stále neprechádzajú. Môžu to mať za následok aj rozhádzané hormóny? Ráno vidím všetko čo zjem a o 2 hod. som zase hladná. Obed zjem tak velký, že sa čudujú kam to do mna ide. O 3 hodiny som zase hladná ako vlk.....a večer nezaspím kým si opäť niečo nedám.
Stal sa zo mna riadny jedák. Ešte váhu nemam úplne v norme, stále som dosť chudá, takže môže to byť tým, že si telo stále ešte aj po roku spýta späť to čo som mu vzala kým sa nedostane do normálu? Dakujem za odpovede...
Hlad po rapídnom schudnutí
Ahoj,ja som tiez kedysi schudla ako pubertiacka sprosta mala som asi 60kg a potom som zacala chudnut tak,ze som jedla do dna asi max 500kcal..sem tam som sa prejedla ale asi dva roky som fungovala na 500kcal a potom po nejakej dobe som sa zacala prejedat a trva to dodnes..a mam este viac kg ako ked som zacala chudnut.. takze davaj si pozor..myslim ze mozes to mu zabranit..stiahni si kaloricke tabulky do mobilu a nahadzuj si tam jedlo, snaz sa neprekrocit ten denny limit co ti tam víde..drzim palce
chudnúť zatial vôbec nepotrebujem, len mam obavy, aby sa mi z toho nerozvinula nejaká závislosť na jedle... :(
či sa to vôbec niekedy unormálni, ak teda budem mať svoju normálnu váhu, kedže ešte stále som pomerne chudá :/
hlavne pozor na vecerne jedenie!!! ranajky si dopraj obed normalne ale vecer najviac priberies ...ja som schudla bez liekov,cvicenia len tym ze som vysadila uplne vecere...