Dobrý deň. Chcem sa opýtať, či je toto normálne. Vždy ráno keď vstanem, začne ma dusiť. Keď prehltavam, tak ma napína na kašľanie. Trvá to tak pol hodiny. Potom to prestane. No cez deň ma šteklí v hrdle. Je to nepríjemné šteklenie v hrdle niekde na boku a vtedy nemôžem nič iné robiť len to odkašľať, pretože sa to nedá vydržať. Väčšinou ani to nejde, a až sa dusím. Stáva sa mi to hocikedy, hocikde, aj keď som v pokoji a aj keď nemám zapálené hrdlo. Je to dosť nepríjemné a otravné. Je to normálne ? Mám 18 rokov.
Dusenie
Hoci, rozmýšľam aj nad tým, že či by to nemohlo byť zo stresu. Pretože, to napínanie a dusenie mám len ráno pred tým, ako mám ísť do školy. A ja mám zo školy neuveriteľný stres. Ale to šteklenie sa mi stáva hocikedy, tak to ma zaujíma viac.
Dobre ja zájdem za tou doktorkou. Uvidíme, či to bude nejaká maličkosť alebo nie.
No, normálne to rozhodne nie je! Na čo čakáš? Na poriadny záchvat, kt. Ťa prinúti navštíviť lekára ako Ti tu napísala Kiddo?
Buď si chorá a máš v dýchacích cestách baktériu alebo si alergička alebo si....
Zeby lekar? Mozno infekcia? My ti do krku nevidime ale ocividne sa ti v nom nieco deje. By sme boli ini lumeni, keby sme ti napisali diagnozu. ;)
Nikto nic ???