Rodičia jej zakazuju sa so mnou stretávať

Príspevok v téme: Rodičia jej zakazuju sa so mnou stretávať
Smudlo78

Ahojte, potrebujem pomoc, nejaké rady čo dalej.
Asi pred tromi mesiacmi som spoznal isté dievča na zábave, po zábave sme sa s dalším kamarátom a kamoškou presunuli ku nemu na byt..kukali sme film, počuvali hudbu, hrali karty a zabávali sa ako kamarati...na druhy deň som práve to dievča zavolal von..šli sme von, všetko bolo v pohode, vtedy mala priatela, no náš vzťah bol čisto len o kamarátsve, žiadná láska, city..nič..boli sme spolu vonku asi 11x, potom zrazu sa pohádala s priatelom kvôli tomu, že sa jej dostatočne nevenoval a ona to už dalej netorelovala...nasledne sme spolu boli pár krav vonku, začala vo mne vidieť oporu, a začala ku mne niečo cítiť...no a teraz to všetko zlé začalo...mame oznamila, že ide so mnou von..no jej mama z nejakého dôvodu s tým nesuhlasila a začala jej zakazovať sa so mnou stretávať, písať, volať...teraz sa nemôžme stretávať už vôbec...prosím poradte mi čo robiť :(

stastnablcha

priatelka isto vie dovod preco sa nemozete stretavat. predpokladam ze mam jej to povedala. a od toho sa treba odrazit. ziadna matka nechce zle svojmu dietatu, musi mat na to vazny dovod ked zakazuje...