Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Divne myšlienky, vnutorna nespokojnosť

Príspevok v téme: Divne myšlienky, vnutorna nespokojnosť
anonym9991

Zdravím všetkých ktorí práve čítate tuto temu a dopredu ďakujem za každu radu. Som 17 ročný chalan ktorý ma uplne super tip top život, veľa kamarátov, babu, rodinné zázemie... proste všetko pre dokonalý život a aj si to uvedomuje. Problém je tu len jeden, a to sú veľmi divne myšlienky. Tieto myšlienky mávam už približne 4 mesiace, moc sa v hlave sledujem, moja myseľ mi stále vraví že si neužívam život ako kedysy, že niečo nieje v poriadku, ako keby som to nebol ja. Na základe tychto myšlienok sa moj o seba bojím, neustále keď ma čo i len niekde pichne tak sa bojím o seba, sledujem si tep a podobné somariny, sám neviem prečo proste sa moc vo svojej hlave o seba bojim a mam divné myšlienky, niekedy mi tam z ničoho nič skočí aj samovražda, ale ja viem že toto je len psychika a mam proste vynikajuci život nato aby som niečo taketo spravil. Parkrát dodňa mam uplne zaťaženu hlavu ( väčsinou po škole alebo cez školu ) mam akokeby tlak na pravom spanku. Aj by som si našiel nejaký koníček, ale moja hlava mi vkuse vraví že je to zbytočne že aj tak ma to nebaví, moc myslím všeobecne negatívne aj keď nemám prečo. Rád by som už z toho vystúpil, navštevujem zatial psychologa, lieky neberem a ani ich brať nehodlam.

stastnablcha

som uprimne desena kolko mladych ludi nema nic co by ich naplnalo. ale vlastne aj starsich. chalan v 17tich si ma uzivat zivota plnymi duskami, mat kopu kamaratov, planov a zaujmov... preco sa ti nechce do nicoho noveho? zvieratko alebo nieco. urcite je v tvojom okoli napriklad utulok, da sa ist vybehat s takymito psikmi. najst nieco co ma vyznam aj pre ineho.. potom ti to cele tak nejak do seba zacne zapadat..

syndrom

labellka aj mna napadlo, ze druhi ludia na nas dokazu vysielat negativnu energiu, aj ked je to kamarat, ale je zavistlivy.
zas kde najdem kineziologa a co so mnou spravi? da sa to zrusit, ta zla energia?
autor, skusaj rozne veci, kazdy den ine, ci nieco nezaberie, raz dlha prechadzka,inokedy kniha, potom film, skus aj ako radi labellka, nic zato nedas, plus dalsie veci, ktore nerobis a mohli by pomoct. skus aj ignorovat pc.

anonym9991

Dneska som sa rozhodol sa prejsť nachvíľku, vôbec som sa necítil dobre, uplne všetko mi prišlo divne, strašne hrozne myšlienky som mal v hlave, dival som sa kade tade vkuse, vôbec som sa vnútorne necítil dobre. Všetko to začalo tým že ma pred tým než som sa bol prejsť začalo tlačiť na hrudi pri srdci, hlava troška zaťažena. Naozaj netuším či to je psychického alebo fyzického pôvodu, už mi to bráni si naplno užívať život 4 mesiace. Aj keď proste jesť mi chutí, veľa aj papam a pijem v pohode, spánok tiež uplne v pohode. Bojím sa aby som nemal niečo so srdcom alebo hlavou, vždycky tie myšlienky príjdu keď začne ten tlak pri srdci alebo tlak v hlave. Brat aj mamina mi povedali že si mam najsť nejaky koníček, nemam stym problem, ale keď vidim čo sa mi deje keď som sa bol len prejsť naozaj sa stále o seba bojím čo to somnou je. Je to hrozné a už chcem s tým skoncovať

Ipsilon

Čo ti na to mám povedať?! Všetko s mierou, asi toľko k veci a súčasne od veci. Čo sa týka PC, tak ide o to, ako sa na to pozeráš, či to už aj sám vnímaš ako extrém alebo nie? Zase skákať z extrému do extrému tiež nie je rozumné.
Proste nad tým pouvažuj a už keď to nedáš, tak povedz mame len toto: budem sedieť pri PC, aj keď mám ísť na WC, pozerám na koberec, nechcem ja ísť na WC, že by tento koberec, bol náhradou za WC? ha, ha:-)

anonym9991

Myslim si, že tieto myšlienky mávam preto pretože mám priveľa voľneho času, sam uznavam že sa nad nimi zamyšlam vždycky najviac doma v klude. Mavam ich už 4 mesiace, tie 4 mesiace som prevažne sedel doma pri pc, mimochodom okrem toho som naňom sedel už od 10 rokov takže to bude už peknych 7 rokov čo nanom zabijam svoj čas. Aktualne ma už ani ten sprosty počitač nebaví, telo mi podľa mňa dáva signaly že by som si mal nájsť nejaký koníček a vyplňať si čas inakšie ako len na pc a potom podľa mňa tie zle myšlienky a podvedome sledovanie časom zmizne, len to chce naozaj niečo čo budem robiť pravidelne a bude ma to napľnať. Pdychologička mi toto nepovedala, ta si mysli že ide o tetaniu, a poslala ma na neurologiu zato že mam semtam navali tepla a tlak na hrudi a v hlave. Myslite si že mam teda si najst nejaky konicek, obmedzit ten pocitac na minimum a venovat sa inym veciam ?

Labellka

Ahoj ja mám tiež 17 a tiež som mala to isté čo ty...Hocikedy mi prišli do hlavy nechcené myšlienky,ktorých som sa niekedy až bála .. Vieš čo, poradím ti niečo,čo sa ti možno nebude páčiť alebo ti to príde padnuté na hlavu ja viem ja viem, mne to tak prišlo tiež keď sme to mali skúsiť ale ..Psychologička mi vôbec nepomohla,tá mi povedala, že mám sklony k samovražde..Ja ktorá sa bojí smrti,mám sklony k samovražde..Ide o to,že..Najskôr na teba niekto vysiela negatívnu energiu a tým ti spôsobuje,že máš také myšlienky aké maš,niekto možno chce aby si mal takéto myšlienky,lebo ti závidí,že máš všetko..Mal by si skúsiť liečiteľa alebo skôr by si mal skúsiť to čo ja a čo mi tak neuveriteľne pomohlo a to KINEZIOLÓG! :) Ten mi pomohol hneď na prvú šupu a keď som mu najrpv neverila..Je to paráda a hocikedy mám problém,stále mi pomôže,je to niečo ako psychológ,len vie oveľa viac,lebo oveľa viac vníma veci,ktoré normálny človek nevie a neboj sa,nieje to žiaden bosorák ani nič ..Len ti vie pomôcť je to bezbolestné neboj sa :D :) Veľa ľudí to dnes absolvuje