som zvedava,ci sa tu naxadza aj niekto kto je so svojim vyzorom spokojny? sxudol niekto tak ze sa uz zo svojho vyzoru tesi??:)
je tu niekto kto je spokojny??
Nepoznam cloveka ktory je maximalne spokojny so svojim vyzorom.Ani ja nie som...vedela by som vymenovat milion chyb ktore ma trosku trapia.Ale mam kde byvat,mam co jest,mam kam chodit do skoly,mam priatelov a to je hlavne.LASKA je najhlavnejsia.Rozdavat a vediet prijimat...
laurita ja som stejnovu stravou zhodil 18kg a je mi fajn
hakawa, gratulujem k tym zhodenym kilam:)) je to super pocit a clovek sa potom citi aj ovela zdravsie.som rada ze tu konecne chudne zdravo a nie hladovkou
No musime byt spokojni,ved je koniec roka,zvladli sme to,tak a vsetko ide ako ma byt.Schudla som 5kg,vdaka vyzve tu,samej sa mi stale nechcelo,este do dovolenky schudnem 3-4 dufam,za 3 tyzdne,vsetko bude ako ma byt..Ked sme zdravi,co nam chyba?Keby tie deti viac posluchali..
inac co povedala laurita ze zmena stylu tak to plati,ja som dva tyzdne jedla zväcsa ovocie zeleninu,sladke som vynechala a cvicila som a dala som dole 5 kol,ale momentalne som sa prejedla sladkosti a kolacov lebo som po oslave takze zajtra t idem napravovat
no zacala som sportovat a zmenila som jedalnicek-ovocie, zelenina, mliecne vyrobky, celozrne pecivo, biele maso, ryby, tofu , 3l tekutin denne.ziadne zarucene diety nefunguju len zmena zivotneho stzlu.
laurita a prezradis ako?:)
jo ja som schudla 13 kg a este ted sa z toho vytesujem najma ked si kupujem oblecenie:))
ja nie som a myslim si ze ani nikdy nebudem uz so sebou spokojna