vši???

Príspevok v téme: vši???
zufala999999

Prosim ludia poradte mi. Odkedy mi znama povedala, ze si nasla vsi (odvtedy sme sa nestretli) tak mam uplne paranoje. prezrela som si vlasy toto je zväčšený obrázok - je to podla vas nejaka lupina alebk hnida? hlava ma strasne svrbí odkedy mi to povedala tak neviem ci si namyslam alebo to mam aj ja. :(

Ipsilon

Keď chceš niekoho prinútiť k tomu, aby sa poškriabal po hlave, tak mu treba povedať, že: Uf. konečne, už som sa tých vší zbavila!
Ver mi, po jednej minútke, sa za hlavu poškriabe každý. Tu neexistujú žiadne výnimky aneb pravidlá.
Je to proste tak. "Keby sme sa nepobili po nedeľnej omši, nedostal by som vši!!!" Viac k tomu neni čo dodať, môžeš mi aj z ruky zobať, na teraz ja nemám čo (na záhradke) kopať, tak si idem zase slo...ť.

Messje

Vajicko vsi ti z vlasu nikdy samo nevypadne.Drzi na vlase ako goralka a citis ze je tvrdsie.Z vlasu ho das lahko dole len tak ze ho stiahnes z celeho vlasu po koncek.Je tam akoby navlecene na vlase.
Ked ho das medzi dva nehty , a zatlacis,pukne.
To co mas je len sucha koza a preto ta aj svrbi.Mas to v len hlave kvoli kamaratke tak si si to vsugerovala.Vsi najviac cicaju za usami a okolo krku zozadu.Daj si hlavu niekomu pozriet.Krk a okolie usi hlavne.Tam sa zdrziavaju najviac.Ked odokryjes vlasy na tych miestach...utecu.

Mesačný princ

Podľa mňa je to lupina ale kľudne to zober, zatvor do nejakej fľašky a sleduj či sa to nevyliahne :P

Pokiaľ nemáš vo vlasoch niečo takéto www.youtube.com

tak je všetko ok :)