Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

BFF

Príspevok v téme: BFF
Unicornforever

Ahojte všetci, už veľmi dlho si hľadám najlepšiu priateľku, pretože v škole sa somnou nikto nechce baviť a potom mám len kamarátky, ktoré sa mi ozvú len v tedy keď niečo potrebujú. Mám 11 rokov, milujem jednorožce, rada kreslím a píšem a chodím na fitness a gymnastiku. Som z Trenčína, takže ak má niekto záujem, ozvite sa. Vopred ďakujem

ella811

Ahoj. No ja mám 13. Najlepšia kamarátka mi nechýba. Mám veľa dobrých kamarátok. Keď sa na teba obracajú iba vtedy keď niečo potrebujú, tak asi nebude chyba iba v nich, lebo ľudia už zo zvyku vyhľadávajú ľudí s ktorými sa cítia príjemne... Alebo máš proste iba niečo, čo ti spolužiačky závidia a tak sa s tebou nebavia. :D no tak či tak, správaj sa k iným milo, potom ťa začnú vyhľadávať aj samí. :)
A na tvojom mieste by som sa spoliehala na to, že ako sa do hory volá tak sa z hory ozýva, čiže keď budeš na ľudí priateľská, tak budú aj oni k tebe takí. Lebo dávať si tu ,,inzerát,, , tak to nie je práve najlepší spôsob ako si nájsť dobrú priateľku. Lebo akurát sa ti môže stať, že ťa vonku vyláka nejaký úchylák a nie nepreháňam. :-)
A ešte. Nemusíš mať najlepšiu priateľku. Čo tak mať za ,,BFF,,(čo by som osobne premenovala na BF, forever nie je isté) nejakého kamoša? Chalani sú podľa mňa v kamarátstve veľmi dobrý výber, lebo neohovárajú, nepodrazia ti nohy, pokecajú a je s nimi sranda. A keď budete starší, tak možno aj nejaký pekný vzťah z toho bude. Takže môžeš vyskúšať aj nejakého kamaráta, aj keď také babské veci sa s ním nedajú prebrať, ale aj tak je to dobrý výber. :)

Držím prsty. :)