Ahojte,Mám jednu otázku ohľadom fixného strojčeka,pred 3 rokmi mi dali strojček ktorý som musela nosiť dva roky,ale keďže poisťovňa uhrádzala fixný strojček iba do dvoch rokov,tak mi ho museli dať dole očosi skôr,dali mi ho teda dole už po dvoch rokoch,áno ja viem, že to nieje krátka doba ale na to,že som mala zuby ako prejdené tankom a sánku som mala posunutú očosi do ľavej strany,tak si myslím,že s porovnaním s mojími spolužiačkami ako laik musím povedať,že mali zuby trošinku posunuté trebárs dopredu a mali strojček vyše 3-4 rokov..Zatiaľ,čo ja len dva ..Nosila som neskôr aj nočný strojček,ale teraz po roku nosenia zisťujem a vidím, že moje zuby sa začínajú neuveriteľne kriviť,jednak sa mi vrchný rad zubov posunul úplne do ľavej strany a spodné sa mi začali vysúvať do predu..Viem, že od zubárky dostanem krik,že som sa poriane nestarala ale ja som ten nočný strojček nosila pravidelne..áno stalo sa,že som si ho dva tri dni nedala ale všetko som si dvojnásobne odnosila tak ako by som mala..Rozmýšľam o tom,že zmením zubárku a dám si fixný strojček znova..Čo myslíte ? . Ďakujem krásne za odpovede:)