Ahoj som 3 na vyske s jednymi dievcatom v mojom veku sa stretavam priblizne rok najprv sme sa zamilovali chodili spolu, potom rozisli chvilu sa nerozpravali (2 tyzdne) a potom znova sme sa zacali stretavat najprv len tak potom uz pusy a znova sex a znova to prebehlo do toho isteho aj ked oficialne sme si nepovedali ze spolu chodime, nikoho ineho neriesi okolo mna aj ked jej strasne vela chlapcov vypisuje a skusa na nu vselico pretoze je velmi pekna. Po tom sme sa spolu normalne bavili stravili spolu 2 cele dni a este aj ten den sme mali sex tak mi len tak vecer povedala ze sa nechce stretavat a ze som super atd ale ze chce chlapa ktori uz chodi do prace je dospeljsi a ze by chcela byvat s nim a ze nechce ma mat pod papucou (pritom to ze sa clovek snazi budovat a pocuva druheho neznamena podla mna pod papucou).. Uz ju poznam dost dobre zo vsetkych stran a taketo "stavy" niekedy ma ze zrazu z nicoho nic spravy toto a potom to zalezi od toho ze ked ja zacnem za nou chodit znova sa to spoji takze neviem co mam teraz robit pretoze na jednej strane jej ocividne minimalne prepina v hlave takze by som sa na to mal vykaslat pretoze by so mnou nemala takto mavat, ale viem ze ked sa znova budem snazit tak spolu zazijeme vela pekneho, je trosku namyslena a zamerana na materialne veci. Nechapem ako moze v jeden den rozpravat o spolocnych planoch v buducnosti typu a podme tam na dovolenku a pojdeme tam a tam a o 2 dni na to zrazu len tak povedat ze uz sa nechce so mnou bavit. Tak sa pytam co to akoze ma znamenat ? Dakujem
neviem ako sa zachovat
Ahoj.volam sa Erik..chodim 2.rok na strednu a kazde rano som stretaval kvazi susedu pretoze byvame v takej diere ze sa stretavame v tom istom buse.prvy rok na skole som ju len zdravil ze ahoj a to bol cely nas dialog ale asi pred tyzdnom som sa jej prihovoril ze ci ju mozem pozvat na kavu a ona taka ze nie je na taketo vztahy ale mozme byt kamarati ze som super..potom som do skoly zobral ruzu ze idem za nou nebola v skole.na druhy den som isiel xa nou ze dam psie ocicka ze nech mi da sancu ale povedala mi ze som jej s tou ruzou narobil problemy a ze aby som bol v obraze nic mezi nami nebude. Dalej som sa za.nou zobral do triedy asi po vikende sa jej ospravedlnit za tie neprijemnosti a ona na to fuck off je jej to jedno. A nato som ju ani nestihol prosikat o sancu teda mi na to nedala priestor...strasne sa.mi paci.viem doj@bal som to uplne ze v skole.ruza ked o sebe nic nevieme strasne.rad by som s nou chcel chodit. Poradte mi prosim ....dakujem
Ahoj.volam sa Erik..chodim 2.rok na strednu a kazde rano som stretaval kvazi susedu pretoze byvame v takej diere ze sa stretavame v tom istom buse.prvy rok na skole som ju len zdravil ze ahoj a to bol cely nas dialog ale asi pred tyzdnom som sa jej prihovoril ze ci ju mozem pozvat na kavu a ona taka ze nie je na taketo vztahy ale mozme byt kamarati ze som super..potom som do skoly zobral ruzu ze idem za nou nebola v skole.na druhy den som isiel xa nou ze dam psie ocicka ze nech mi da sancu ale povedala mi ze som jej s tou ruzou narobil problemy a ze aby som bol v obraze nic mezi nami nebude. Dalej som sa za.nou zobral do triedy asi po vikende sa jej ospravedlnit za tie neprijemnosti a ona na to fuck off je jej to jedno. A nato som ju ani nestihol prosikat o sancu teda mi na to nedala priestor...strasne sa.mi paci.viem doj@bal som to uplne ze v skole.ruza ked o sebe nic nevieme strasne.rad by som s nou chcel chodit. Poradte mi prosim ....dakujem
Ahoj, na 98% som na tom rovnako. U mna sa to taha uz treti mesiac.
Cele zle. Som dost rozumny na to, aby som vedel, ze to nema vobec ziaden vyznam. Zial som dost slaby na to, aby som to stopol a siel dalej.
Najlepsie spravis, ak ju nechas a budes hladat novu. Isto isto
kasli na nu a najdi si nejaku, ktora si ta bude vazit a nie sa s tebou zahravat a vyuzivat ta, ked sa jej to hodi. aj s inym dievcatom mozes zazit vela pekneho, a dokonca asi aj omnoho krajsieho ako s touto.