ako otvoriť oči mojej sestre?

Príspevok v téme: ako otvoriť oči mojej sestre?
Nikolka20

ahojte ludkovia... ide o to ze by som sa velmi rada poradila ako pomoct mojej zaslepenej sestre.... sestra ma uz roky vztah s muzom ktory ju obmedzuje ,da jej hoc kedy facku, viac krat ju podviedol... sestra si ale mysli ze ostane sama tak s nim ostava a chce si s nim dokonca vziat hypoteku .... ako jej povedat ze sa zenie do zahuby? ako ju zachranit...mali ste taky pripad v rodine? dakujem za kazdu radu

helgaJ

Jasne a vecne vyjadrit svoj nazor, dohliadnut na to, ze porozumela a viac sa k tomu nevracat.To je vs.co mozes urobit.

Lary

Daj jej svoje oči svoju hlavu svoj uhol pohladu a bude vybavené.Že sa to nedá? Novidiš to je odpoveď.Chceme pomáhať ludom a oni o to možno ani nestoja.Keď sa popália chceme stáť pri nich a nič nevyčìtať.Ak sa poučia je to fajn ,stálo to za to .Keď sa nepoučia aj tak sme tu pri nich preto Kým sù - nie Aký sù.Amen.

syndrom

vela s nou komunikuj, ked to nezoberie od teba, tak by bolo dobre, keby jej to povedal niekto iny, hoci aj s velkou drzkou. a aj ku psychologovi by som ju zatiahla, aj ten jej to vysvetli. opytaj sa jej, ci sa chce vidiet za pat rokov rozvedena sama s dvoma detmi.

Kristina2981

Ahoj Nikolka,tento prípad poznám ale naopak s bratom...Ja viem, ja viem, že to vyzneje divne a hlavne choro ale ..Skús zájsť za niekym kto vie viac, než mi obyčajný smrteľníci,mne pomohlo práve to .. (veštice a tak) ..Ak toto nechceš robiť, tak si s ňou sadni a pekne s kľudom jej vysvetli tvjo pohľa na vec..Možno ťa bude počúvať a ak nie,tak sa porozprávaj s jej priateľom,alebo ho vyfľaskaj,bez srandy..

Asik

Tam jej nepomozes,kedze je zaslepena laskou a vsetko partnerovi toleruje.A radim ti nemiesat sa druhemu do vztahu, pretoze najhorsia potom ostanes ty.Sestra vie preco je s nim.Pomoct jej mozes potom ked bude treba teraz ju nechaj zit svoj zivot sama si taky vybrala asi je stastna keby to tak nebolo tak uz niesu spolu predsa.