chronicky zapal krcka maternice

Príspevok v téme: chronicky zapal krcka maternice
AfterEight

Ahojte, vopred Vam dakujem za odpovede.

Bola som na pravidelnej prehliadke u gynekologicky, urobila mi ster.

Prisiel mi vysledok, ze HSIL (nieco medzi CIN II a CINN III).

Bola som na biopsii krcku a vysledky mi prisli, ide o chronicky zapal krcka.

Nemala som nikdy problemy, mam pravidelnu menstruaciu (skoro aj na den), neberiem antiku.

Moja doktorka uz ma vysledky asi 2 tyzdne, neustale jej volam, ale nema cas alebo nezdviha telefon. Zacinam sa velmi bat, ze mi uteka cas, beriem uz mesiac imunoglukan a vitamin C,E.

Prosim Vas, ako sa liecite, alebo co mam zacat brat, aby sa mi to este nezhorsilo, kym si vyriesim situaciu s doktorkou. Davam jej posledny tyzden cas, lebo uz sa zacinam informovat o inych gynekologoch, lebo takto to dalej nemoze pokracovat.

AfterEight

Ahoj dakujem Ti za odpoved. takze takto:

HPV mam, podla odoberania tkaniva (biopsie) mam chronicky zapal, preto kedze viem,ze uz mam HPV, tak som sa chcela ist zaockovat, nech nedostanem rakovinu krcka maternice (doktorka mi to pred biopsiou navrhla, ale vidis,ani sa k nej neviem dostat).

A chcem ten zapal liecit, lenze ako som spominala doktorka na mna kasle. V utorok tam idem znova (v pondelok je to bez sance,otoci ma medzi dverami). Uz som si zistovala teraz cez vikend, aki su tu ini doktori a ku komu by som mohla ist.

Poradila mi znama,ze zatial si vyplachovat repikom lekarskym (zevraj je to dobre na zapaly).

Ja som sa hlavne chcela poradit,ako sa tieto zapaly krcka liecia.

krcok krcok

Ahoj nechcem ťa strašiť ale naklusaj tam veľmi rýchlo vysvetli sestričke nech ti dá vysledky a kartu a choď i inému gynekológovi. Nie som v tom odborník, ale viem že zápaly krčka maternice môžu spôsobiť v tom lepšom prípade chlamydie, mykoplazmy, ureaplazmy, ktoré sa daju liečiť antibiotikami. (musí byť aj partner preliečený). Je to dôležité nakoľko spôsobujú neplodnosť. V tom horšom prípade môžeš mať HPV vírus ten spôsobuje rakovinu krčka maternice. Tie výsledky I - II- III indikujú že v akom štádiu je krčok či tam vzniká rakovina alebo nie... či budeš musieť podstúpiť liečbu na ako keby ,,vyrezanie ranky z krčka,,... všetko to zaleží od výsledkov od lekárky a aj toho že koľko máš rokov a kedy plánuješ deti... veľa šťastia...

isto sa dožaduj na špecialne stery hore uvedených vírusov :) lekári ich neradi robia lebo sú drahé... držím palce možno to nič nie je :) ....a inak ešte je aj taká tvz ,, mokrá cytologia,, za ktoru si zaplatiš ale máš 100 istotu (ohľadne HPV a aj rakoviny)...

AfterEight

Dakujem, vytoky nemam. Pozriem si tu stranku.

Chcela by som vopred podakovat vsetkym,co sa uz s tymto stretli a vedia poradit.

AfterEight

Pisala som, ze som tam bola a nevpustila ma dnu. Ze ma vela pacientiek, a ze doktorka ma moje vysledky na stole. A pisem,ze sa uz informujem o inych gynekologoch,len ich musim poobvolavat,ci ma zoberu.

Bola by som vdacna, keby mi niekto povie, ako to zatial liecit, kym si vybavim lepsieho gynekologa.

viktoriabb

jednoznacne co ti mozem poradit kupele v mms kvapky zozenies na internete a tu na tejto stranke mas vsetko co potrebujes vediet www.mms1.sk..... ja som si tym tiez liecila zenske problemy a odvtedy neviem co su to zapaly a vytoky... vrelo odporucam...!

AfterEight

Sestricka ma nevpustila, ze doktorka ma vela prace,ale ze ma na stole tie vysledky. Nechcem riesit, aku mam doktorku, len ako sa liecit, dokym sa nedostanem ku doktorovi.