Ahojte. Mám 18 Rokov a ešte som nemal sex. Teraz mám momentálne priteľku a myslím že by chcela sex. Ja som jej povedal že som to robil 1x aj to to trvalo 20 sekúnd. ( Viem bola to lož ale bál som sa že zmení na mňa "pohlaď"(. Viem klamať sa nemá ale bál som sa. Preto sa chcem opýtať: Mám sa nato nejako pripraviť? Alebo niečo podobné? Viem že to bude možno krátke a preňu moc nezáživné, keďže ona to už pár krát robila s bývalim určite. Celkom mám z toho strach, pretože sa bojím že sa urobím veľmi rýchlo :( Poprosím vás o normálne rady. Ďakujem.
Prosím o radu.
no, nepotesim ta. akokolvek sa ti takato rada nebude pacit, pravda je taka, ze na to nie si pripraveny. myslim tym v hlave. ak by si bol, neklamal by si a nemal by si myslienky ake mas. :-)
ver, ze ked je ten spravny cas, ide to uplne same, uplne lahko (s vynimkou pripadnych anatomickych problemov na strane ktorehokolvek z partnerov), je to ta najprirodzenejsia vec a je to nadherne. v hlave sa ti odohrava nieco celkom ine, nez co popisujes.
takze, dajte si cas, pouzivajte nekoitalne techniky a ono to pride same, ked nastane ta chvila.