Som z dediny a nerad by som aby vsetci vedeli kolko kondomov kupujem. Kde bezne kupujete kondomy? Najlepsie asi cez internet?
Kde kupujete kondomy?
Hehe Miso no to je zlate :-)))
Ja napriklad kupujem kondomy stale v tej istej drogerii v meste. Kupujem ich pravidelne kazdy piatok uz vyse dvoch rokov. Keď tam vojdem predavacka uz vzdy vie co potrebujem a keď odchadzam vzdy mi s usmevom zažela priemny zážitok. Filip ved preto sa netreba hambiť.
Ano, su na kazdom kroku. Ale ked na dedine kazdy kazdeho pozna a v najblizsom meste je to podobne. Neriesme ci kupovat v obchodoch alebo na internete, ale zaujimaju ma skor skusenosti s internetovymi obchodmi - ktory odporucate?
Ja som tiez z dediny ale ta sak hadam nebyvas na samotke ze nemozes zajst do mesta a v nejakom obchode kupit kondomy :-)) snad nie si odkazany len na dedinsky obchod.Zda sa mi smiesne kupovat cez net ked ich mas na kazdom kroku.
ved normalne v hypermarkete...tam je toho plno
Ja s priatelom kupujeme na www.kondom.sk, su tam celkom v pohode ceny. V internetovych sexshopoch sa to neoplati, lebo maju vysoke postovne ak nekupis za vela penazi.