Ahojte...skusal niekto z Vas Tryptofan? Beriem ho treti den, no citim ako keby som mala na hrudi nieco tazke...ako keby som sa nemohla nadychnut poriadne..a aj som taka...vystrasenejsia..neviem ci to takto ma byt...ci to prejde vobec...
Tryptofan
Nemyslim si ze ho mam prebytok...brala som pred casom AD...uz vyse mesiaca ixh neberiem..a Tryptofan som zacala brat preto aby som predisla tomu ze mi bude horsie..tak teraz neviem...beriem dva lrat denne tbl...skusim znizit na jednu len
To môžeš mať aj z prebytku serotoninu. Prečítaj si o serotoninovom syndrome, čo je z prebytku serotoninu. Ja som ho tiež zažil. Veľa ľudí si myslí že má nedostatok serotoninu, pričom prebytok je tiež dosť častý a symptómy sú tiež úzkosti a depresie.
To môžeš mať aj z prebytku serotoninu. Prečítaj si o serotoninovom syndrome, čo je z prebytku serotoninu. Ja som ho tiež zažil. Veľa ľudí si myslí že má nedostatok serotoninu, pričom prebytok je tiež dosť častý a symptómy sú tiež úzkosti a depresie.
Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.
Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.