Môžem byť tehotná ???

Príspevok v téme: Môžem byť tehotná ???
Alexandra812

Dobrý deň. S priateľom sme mali pohlavný styk asi 1-2 dni pred mojou ovúlaciou. Počas celého styku sme použili kondóm. Potom ejakuloval na moje brucho. Keď som si to išla umyť s vodou, všimla som si že ten ejakúlat spolu s vodou mi stekal po vagíne tak som to rýchlo utrela. Je možné takto otehotnieť ? Lebo už dve týždne mi mešká menštruácia. Alebo to môže byť spôsobené aj tým že z toho veľmi stresujem. Mám si kúpiť tehotenský test ?

Galapagos

Spermie aby ženu oplodnili sa musia priamo pri ejakulácii dostať do vnùtra vagíny. Ony nedokážu zdolávať taká cestu a už vôbec nie cez brucho a vonkajšiu časť vagíny

Noelinka

Lucia a ty si myslíš že spermie s vodou sa ti ešte doszanu do maternice? Vieš aka hlboká ta cesta je? Takže šanca že spermie s vodou sa do vnútorných rodidiel dostalo je malá

lucia4

Noelinka odpoved mas hore v otazke: "ejakúlat spolu s vodou mi stekal po vagíne". nikde nepisem, ze ak by na brucho partner len ejakukoval a hned by to utrela, tak by sa spermie dostali k vajicku, ale ak ejakulat stekal priamo na vaginu, popripade do, tak sanca tam je.

Jaja15

Noelinka a vieš čo robili po styku? Po styku sa mohli maznať čím sa spermie dostali do pošvy, autorka príspevku sa mohla nesprávne utrieť, prezervatív si partner mohol neskoro nasadiť...napriek tomu že spermie boli na bruchu, nikto nemôže zodpovedne prehlásiť že autorka nemôže byť tehotná, pretože im pri tom nesvietil....

lucia4

Alexandra812 tehotna byt mozes, spermie maju len jednu ulohu a to oplodnit vajicko cize si hladaju cesticky vzdy, ale nie je to velmi pravdepodobne. ak sa stresujes a obavas tak si kup tehotensky test, tak si budes najistejsia. a do buducna si s priatelom vyberte ine vhodnejsie miesto na ejakulaciu, nech sa nemusis bat:)

Jaja15

Jasne že môžeš:o)) Keď súložíš vždy je šanca otehotnenia:o))) A žiadna antikoncepcia nie je 100%-ná...