Nadavky vo vztahu

Príspevok v téme: Nadavky vo vztahu
Nana222

Ahojte...chcem sa s vami podelit o tom ako fubguje moj vztah.. vulgarizmy su stale to co pocuvam bud som p... pri.....a som neschopna som vzdy horsia nez ostatny..proste skoro stale pocuvam na moju adresu nadavky. rozpravali sme sa o tom.viac krat ze uz prestane ja nehovorim ze som v hadke vzdy nevinna ale nadavky si vzdy odpustim. Poradte mi co mam robit aby konecne s tym prestal

Kacusa222

Nebudem ťa tu buzerovať ako nietorí ľudia tuto,lebo asi nepochopili čo si sa vlastne pýtala alebo skôr sa nevedia vcítiť do človeka ktorý toto prežíva..Skús partnerovi vysvetliť,že jednoducho nebudeš tolerovať jeho nadávky,určte si isté hranice alebo sa jednoducho nerozprávaj,skús niečo čo na neho najviac zaberá,niesom v radení profík ani nič podobné ale nebudem ti tu písať ako poniektorí exoti,že maš sa zbaliť isť preč,tresnuť z dverami zabiť ho alebo ja neviem čo ..Viete čo to je ? Keď niekoho ľúbite a on na Vás takto ? ..Je to ťažké,inak by s ním už nebola keby ho tak neľúbila..Skús si všetko poriadne premyslieť,rozprávaj sa s ním,komunikácia je kľúčom k všetkému,skús poradňu alebo mu daj najavo,že sa ťa to dotýka aby si uvedomil, čo robí ...DRŽ SA!! :)

mimoon

Ty vole,a ty načo čakáš? kým ťa začne biť? alebo si jak niektoré z tých naivných žien čo si myslia ,,veď on prestane",velké hovno a nie že prestane...sa potom nečuduj keď si ho vezmeš a budeš chodiť dobitá,a budeš všetkým vyplakávať že čím si si to ty zaslúžila! okamžitý rozchod,ak ti ide o svoje dobro.Sama som v niečom takom vyrastala ako dieťa no narozdiel od teba tam bol rozvod nemožný z viacerých dôvodov...veď raz uvidíš o čom tu píšem :)

ps:neznášam takýchto ľudí...

somtunavaaa

nevazi si ta lebo ty si nevazis samu seba.. je to velmi urazlive ked chlap nazve zenu pi*ou..ja by som si to nenechala

Ipsilon

Tie nadávky sú sprosté jak sa patrí, ale čo bolo spúšťačom toho, že ich použil? Niekto to zvalí na "výchovu", detstvo a podobne. Napriek tomu, že som to mal tiež tak a môj foter pozná hádam všetky sk vulgarizmy, tak ja som použil také niečo len raz a to som bol teda riadne vyprovokovaný. Niekto zase ani nenadáva a dokáže človeka poriadne vytočiť. Provokovať možno aj skryto a dokonca aj bez vulgarizmov. Chýba nám kontext.

Alessandra99

Moja odpoveď sa ti zrejme nebude páčiť, ale ak si toto nechavas tolerovať od tvojho priateľa, tak áno si taká ! Pretože žiadna vyrovnaná žena, ktorá si váži samu seba niečo také nedovolí. Urobila si zo seba handru - S ktorou si on robí čo chce... Za takým bezcharakternymm človekom ( tvoj priateľ ) by som navždy zabuchla dvere !

Ipsilon

Neviem, ale nič zmysluplné ti k tomu nepoviem:-) Asi tak suma sumárum, pokým na seba ešte nepľujete a nehádžete po sebe no.e, tak je to ešte v poho. Možno ide z jeho strany len o svojsky spôsob umenia:-)