Moja cesta bola hrozne dlha, snažila som sa byt len a len dokonalá.. aby som mala nádherne zuby. Mala som ich neskutočne krivé, natlačené na seba - museli mi 4 vytknúť, strojček som nosila rok a 9 mesiacov.. vsetko sa krásne poposuvalo a zubárka mi pred mesiacom dohodla termín, ze strojček môžeme dať dole.. super .. ale po dvoch týždňoch od dohody sa mi začala robiť miniatúrna medzierky medzi 5 a 6 zubom na pravej strane .. na 6 zube som mala aj krúžok (súčasť strojčeka) začala som strašne stresovať, pretože som sa tešila ze strojček pôjde dolu. Potom som to vôbec neriešila a medzierku som si nevšímala.. predvčerom mi dali dole strojček, nosím priesvitnú formu na zuby, aby sa neskrivili.. a problem je v tom, ze na tom 6 zube som si našla kaz.. a medzierka sa ako keby zväčšila doslova ju cítim s jazykom... som z toho v úplnej depresii, pretože sme na ten strojček vyhodili dosť peňazí - co ti, ktorí ho mali pochopia, neniii vidieť, je to vzadu, ale pýtam sa vás co sa s tym dá robiť ? Predné zuby mam dokonale rovné vsetko je super, ale naozaj ma to trápi, nešlo by dorobiť tu medzierku, ked mi budú vŕtať kaz? Nemáte s tym skúsenosti ? Alebo to upraviť inou formou? Zubárka mi na to povedala, ze to bude musieť vidieť a na nete som nic nenašla, prosim vaše o názory, nech sa aspoň trocha uspokojím