Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Dotazník

grckagrc

Nemate ani sajnu ako sa robi dotaznik. Je urcene kolko v nom mozes mat otvorenych a kolko uzavretych moznosti, teda otazok.
Zas ste tu vsecky mudre jak radio, ale suhlas, prvu otazku musis spravit otvorenu, teda s moznostou doplnte, resp.ine.
A vyplnat to nebudem. Ma to nezaujima. Dotaznik sa studuje na sociologii, to nie je, ze bum, kazdy som odbornik a viem urobit dotaznik.

Noelinka

Irsko by tam nemalo čo robiť tak by boko vhodné zmeniť na vyplnennie pretože ja napr bývam v Rakúsku a tie otázky a odpovede si si mala viac krát preštudovať a opraviť niektoré ma fakt iritovali

kiddo

Ten obmedzeny zoznam krajin ma takisto vyraduje z ucastnikov tvojho prieskumu, takze sorry...

Ale kedze prave tiez pisem diplomovku, rada aspon prispejem navrhmi nazlepsenie, kedze tvoj dotaznik je odflaknuty a nedomysleny.
Naco to je napriklad milion nespravnych moznosti, jedna spravna a potom este aj neviem, ked sa staci opytat iba na odpoved a sama zhodnotis, ci je spravna.
Vo viacerych otazkach by namiesto jednej moznej odpovede ucastnici mali mat moznost vybrat viacero moznosti.
V jednej otazke sa nepytaj na viacero odpovedi.

a_dr1a

Ahoj. Vyplnila som ti to, ale je tam viacero otazok podla mna nie spravne vybranych a naformulovanych. A prilis vela prikladov co by bolo keby. Stacil 1-2 priklady a nie takmer 5 ci kolko si ich tam mala. Dost to odradza. Plus to co pise Messje. Dat tam 3 moznosti?? Mohla si dat viacero, alebo moznost ine a ludia by ti uz dopisali, kde v akom state ziju

Messje

Tazko vyplnit dotaznik ked hned prva otazka nepusti.
Slovaci podla nej sa mimo Slovenska a Ceska nachadzaju len v Irsku?
Takze ak mam vyplnit pravdivo...je mi luto ale neda sa