Dobrý deň, som deviatačka a strašne ma baví matematika, chcem sa spýtať kam si som mala ísť teda na strednú. Či je nejaká odborná škola kde je matematika, alebo iba gymnázium. Rozmýšľala som nad obchodnou, ale tam, že je matematika dosť slabá. Ako by sa dalo potom s matematikou uplatniť v praxi?
Baví ma matematika kam na strednú ?
ahoj, nechcem zverejnovat na tomto fore svoj sukromny mail :) asi ani ty, tak som si zalozila:
matematikaaa@centrum.sk
mozes napisat sem, odpisem ti potom z mojho.
Ahoj MATEMATIKAAA, napísala by si mi prosím tvoj email, ja by som ti potom napísala.
ahoj, s matematikou mas bohate uplatnenie a dost dobre aj platovo ohodnotene :) mozes robit napr. v roznych financnych intituciach/pracovat s datami/robit statistiku/ekonomiu/audit.. matematika je uzko spata aj s programovanim/grafikou..atd
odporucam ti ist na gymnazium zamerane na matematiku, dost sa ti to zide a budes v nej aspon lepsia na VS ako zo vseobecneho gymnazia alebo strednej odbornej skoly..
ja som chodila na vseobecne gymnazium a teraz studujem matematiku na fakulte matematiky a az tu som objavila co vsetko matematika pokryva, kde sa vsade vyuziva a ake ma bohate uplatnenie... ak chces mozme si aj viac popisat, napis mail :)