Opakované pálenie po pohlavnom styku

Príspevok v téme: Opakované pálenie po pohlavnom styku
surla

Dobrý deň,
mám problém, ktorý trvá od novembra a nie a nie prejsť.
Opakovanie sa mi po pohlavnom styku vracia pálenie pošvy. Cítim to len pri "vchode" a mierne v okolí. Od novembra, keď som s tým bola prvýkrát u lekára, som už mala 4 x antibiotiká, preliečil sa aj partner. Ale vždy po dobratí je hneď po prvom, max druhom sexe problém naspať. Bolesti ináč nemám, výtok tiež nie. Len to pálenie.
Už som bezradná, v pondelok idem zase k Dr, ďalšie stery, ďalšie lieky. Bojím sa a trápi ma to aj preto, že by sme chceli bábo.
Po diskusiách sa spomína Wobenzym, máte niekto skúsenosti?
Ďakujem.

Jaja15

Wobenzym je na zápal a pôsobí aj na posilnenie imunity, ale baktérií ako takých vás nezbaví...môže pomôcť na báze posilnenia imunity tým, že zdraví imunitný systém si s tým môže poradiť sám. Ale je to zdĺhavé....Čo vám zistil gynekológ zo steru? - mikóza alebo baktéria? Základom je pred a po styku sa vymočiť. Ak vám bola zistená e-coli, tak si kúpte prípravok Blokurima a užívať podľa návodu. Dôležitý je výsledok čo sa zistilo zo steru.Ak vám bola zistená konkrétna baktéria, tá môže vyvolávať zápal, ten sa ATBprelieči, ale baktéria ostane(rezistentná na ATB). Pomôcť by mohol aj prípravok Sagradin(dračia krv) - ten práve skúšam na Klebssielu v močovom mechúre....