Mate niektora skusenost s tym, ze sa vam pacil o dost mladsi chalan/muz? Ako ste to brali, bolo vam to trapne a vzdali ste to hned, alebo ste skusili toho chlapa dostat? Ak ano, ako??
Ako sa prestat porovnavat s uplne mladymi babami a necitit sa tak divne a uplne bez sance na nieco ...
Starsia vs mladsi-skusenosti
Preto pisem, ze nema verit nikomu. Bystra zena od urciteho veku alebo po urcitych skusenostiach uz pride na to, s kym ma tu cest, pokial sa do vztahu s niekym nepusti bezhlavo ako zamilovana pubertacka. Ona musi kontrolovat situaciu a nedat si nahovorit bludy. Mat oci otvorene a dat si dokopy, co vidi, co pocuje, co sa deje. Nie hned verit. Mnoho ludi v zaciatkoch vztahov vobec nerozmysla.
No dobre, ale ako ma zena vediet ze ci ten mladsi, do ktoreho je uz ona zalubena sa nebude z nej smiat, nesmeje sa znej? Ako vie, ze za chrbtom sa bavi na nej s kamaratmi? Moze to hrat tak ze ta zena na to dlhy cas nepride, nie? Moze predstierat a potom ju samozrejme odkopne. To sa neda hned dopredu poznat.
Celkom zalezi aj na tom chalanovi/muzovi. Niektori su uz v mladom veku dostatocne zreli na to, aby vek nebrali ako zaruku (ci uz vhodnosti alebo nevhodnosti partnerky). Niektori vsak, ak by si im dala najavo zaujem, budu na teba vyvalovat oci, mat z teba srandu, opovrhovat tebou, mozno sa s tebou aj zahravat a co ja viem co, nebudu ta brat vazne, ale ty o tom ani nemusis vediet a za tvojim chrbtom sa budu aj so svojimi kamaratmi z teba smiat. A este som si vsimla v mojom okoli jednu srandovnu kategoriu muzov. Ide o "samaritanov-hrdinov". Takyto muz je slobodny a bezdetny, inak nic moc vzhladovo, povahovo alebo financne, skor podpriemer. Stretne zenu, ktora uz ma jedno-dve deti a je od neho okolo 10 rokov starsia, stale vsak velmi pritazliva. A on sa s nou da dokopy. Dobre vie, ze to je prenho iba dobrodruzstvo, ktorym si obohacuje zivot, robi zo seba zaujimaveho a casto o tomto vztahu rozprava, pricom tu zenu ospevuje a kutikom oka pozoruje, ci posluchac dava najavo obdiv jeho charakteru a nezistnej laske, lebo tymto sa prezentuje navonok ako muz, ktory poskytuje chudiatku opustenej slobodnej mamicke pocit ochrany a podpory. Pricom je to cele bullshit a on aj tak po nejakom case da prednost slobodnej a mladsej od neho, len si chcel docasne uzit nieco nove, nezname, nevyskusane. Stretnut mozes hocikoho, preto si hlavne najskor prever, o koho sa chces uchadzat.
To, ze okolie nech sa da vypchat, ak budu mat pindy okolo vasho vekoveho rozdielu, to ti snad ani nemusim pisat. Zivot mas iba jeden, ak stretnes muza svojho zivota a on v tebe zenu svojho zivota, daj mu sancu rozhodne. Niektori z tych chytrakov preferujucich idealny vekovy rozdiel, ktori vas budu odsudzovat (viac teba ako jeho) a nebudu vam davat ziadnu sancu na buducnost, lasku svojho zivota nikdy nestretne. Neignoruj, co ti hovori tvoje srdce, ale bud opatrna a never nikomu. Az casom zistis, s kym si.
Ahoj. Ja som vzdy "snivala" o starsom muzovi a takmer vzdy som mala mladsieho)) Nikdy som neriesila mladsie ci ake zeny. Ak ta bude chciet chlap opustit, tak to urobi a je jedno, ci dotycna bude mladsia starsia blond bruneta aziatka cernoska ai. Posobim mladsie (vyzor, styl obliekania doplnky ai), takze nikdy sme ako par neposobili rusivo ci ako. A z ludi, ci okolia,som si aj tak nikdy nic nerobila. Ja mam celkovo ludi......asi tak)
Ahoj. Ja som vzdy "snivala" o starsom muzovi a takmer vzdy som mala mladsieho)) Nikdy som neriesila mladsie ci ake zeny. Ak ta bude chciet chlap opustit, tak to urobi a je jedno, ci dotycna bude mladsia starsia blond bruneta aziatka cernoska ai. Posobim mladsie (vyzor, styl obliekania doplnky ai), takze nikdy sme ako par neposobili rusivo ci ako. A z ludi ci okolia som si nikdy nic nerobila. Ja mam celkovo ludi......asi tak)