Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

zamilovana??

Príspevok v téme: zamilovana??
Claire124

ahoj, pred zhruba dvoma mesiacmi som sa s niekym zoznamila, začali sme sa stretávať. je to naozaj mily chalan a viem ze ma ma rad len mam pocit ze nie som zamilovana ( i ked mi je s nim velmi dobre) ..a netusim ci ten pocit uz mal byt alebo este len pride..stale mi utekaju myslienky k starej laske..a to ma trapi, ci su to len stare pocity..

Ipsilon

No, ono sa to ľahko povie, ale ťažko spraví, kým človek zaspí:-)
--------------------------------------
Nič, dám si ešte tzv. ZepeTón, ide o vypočutie si všetkých 8 albumov od jednej nemenovanej hud. skupiny, jeden za druhým. Neviem, či to dám, ale za pokus to stojí. Niektoré veci treba vyskúšať minimálne 1 x v živote:-) Zajtra dám vedieť, že odkiaľ píšem:-)

Ipsilon

Stará láska nehrdzavie, nová láska nehrdzavie, nezlepším ti Tvoje zdravie.
Vy to asi neviete, že na tú našu pamätlivosť, neplatí to známe, overené, mocné, drzé, ošúchané, temné DELETE?
Tak nič, končím, idem, brú.
Asi Ťa tým popletiem, dnes však Tlačím DELETE.

Verrona45

To musí byt pekné :)) ja čitam romanticke knihy a ked vidim v realy take zmätky radšej ostávam pri knihách xD

a_dr1a

Ak si s tym byvalym priatelom udrziavala intimny pomer, mali ste vazny vztah, tak o to hlbsie intenzivnejsie si ho lubila (zrejme ste boli isty cas spolu, tyzdne mesiace mozno roky? Mate za sebou spolocne zazitky chvile, spolocne straveny cas. Je vela toho co vas spajalo. Okrem milovania sexu. Zeny sa cez milovanie sex vacsmi na muza upnu namotavaju, citovo naviazu (vid kolko "kamaratstiev s vyhodami" konci zalubenim sa dotycnych zien. A zo zaciatku nic take neplanovali. No spolocnymi intimnostami milovanim ai sa proste do tych muzov namotali zalubili).
Takze byt tebou neodpisovala by som tohto dotycneho po 2? schodzkach. Bolo by to fakt nefer. Pritom to moze byt ovela lepsi ferovejsi chlap co to s tebou mysli fakt vazne dlhodobo nez tvoj ex. Pozri. Keby bol tvoj ex tak super a patrili by ste k sebe - preco je teda ex??
Odkopol ta? Ci ty jeho? To je jedno. Keby vam to spolu klapalo, boli by ste spolu stastni a patrili by ste k sebe, boli by ste predsa stale spolu. No nie ste. Daky vazny dovod to zrejme malo ak sa pravda nerozchadzas ako na pase.
Daj si cas. Spoznavaj sa postupne s tymto novym, stretavaj sa s nim, majte spolocne zazitky chvile, casom spolocne intimnosti. Daj tomu iba cas. Mozno kvoli ex co stal za nic, si predsa nepokazis mozno buduce stastie vztah lasku. Citis sa s nim predsa dobre. Je ti sympaticky. Vari pri tvojom ex do teba udrel blesk a za sekundu si bola sialene zalubena? :D asi nie. Vsetko predsa dako zacina, ma istu postupnost gradovanie napredovanie

Ipsilon

Ty sa vo svojich citoch nevyznáš, ale ja sa vyznám v tvojich citoch. Áno, stále myslíš na predošlého partnera, lebo k nemu ešte prechovávaš stále city. To by nebolo až také nepochopiteľné, ale ide o to, že toho nového porovnáš s tým starým a tu je problém! Ten nový nemá v sebe ten šmrnc, aký mal ten predošlý.
Asi by si sa mala vrátiť k tomu bývalému, ak to je ešte možné, ale pravdepodobne asi nie, tak zostaň pri tom, ktorého aktuálne máš.
Aspoň si váž to, čo máš.

Alessandra99

Ty sama sa nevyznás vo svojich pocitoch a my to máme vedieť ?

Podla toho ako to opisujes, ho vnímaš ako kamaráta. Teda na tejto úrovni zatiaľ je. - takto mi to príde teda.

Spomínaš starú lásku - do neho si bola zamilovaná? Tak by si mala vediet, ako si na tom teraz ak si už niekedy ten pocit zažila.