Zdravim, dlhsiu dobu ma pocas fyzickej namahy pichalo v boku - tupa bolest, jedneho dna sa bolest zvysila - striedavo (ostra-tupa), horucka 37,8 .. lekarka ma poslala s podozrenim na slepak na chirurgiu a urologiu, kedze som mal zvysene bielkoviny v moci. Na chirurgii mi po prehmatani lekar oznamil ze mam zvacsene uzliny v bruchu, a rozbor krvi zapal neodhalil. Odporucil mi perinu, caj, paralen, no -spa. Dnes su to 3 dni a tupa bolest v lavo pod rebrami trva, su to tie uzliny alebo ?
co mi je ?
Lekar spominal ze je to od sleziny, ale lieky mi nepredpisal .. vraj nieco infekcne, ale zapal mi nezistili .. (krv, moc)
Žeby problém so slezinou ?
nemám z toho dobrý pocit, stále tam na ľavo cítim niečo zvláštne, jesť mi chutí, problémy so stolicou nemám, neviem teda.. uvidím ako sa budem cítiť ráno a už sa podľa toho zariadim, ďakujem
Keď po prehmataní našiel lekár zväčšené uzliny, mal ťa poslať aspoň na sono. Naliehaj na svojho praktického lekára, aby niečo robil, že sa naozaj necítiš dobre.
Ja by som na tvojom mieste zašiel ešte za niekým iným na vyšetrenie, hoc´ aj do iného mesta. Nemám z toho dobrý pocit a ty asi tiež nie.