Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

nazor na tento vztah

Príspevok v téme: nazor na tento vztah
maceji

zdravim pani a dami chcem poprosit o nazor ci o radu ohladom vztahu. takze k veci mam vztah uz takmer 2.5roka mam ju naozaj moc rad ona tvrdi to iste ale ona stale kazdemu tvrdi ze je nezadana(je to normalne po 2.5roku?) ci uz ked pise s cudzimi chalanmi na socialnych sietach proste vypisuje tam veci ako ked je nezadana a tak sa aj snimi bavi.minule som videl ako napisala dakemu chalanovi ze zi ju chce alebo si dohaduje dake stretnutie atd neviem ci som ja ziarlivy alebo co si mam o tom mysliet ako nebolo to prvy krat co take nieco pisala.stale mam pocit ako keby nieco hladala.ked sa o tom pohadame povie ze si hlada len kamaratov.chcem aspon nazor chalana ci baby co si o nieco takom mysli alebo keby nieco take robila jeho priatelka.dakujem

marika1245

V hlave ma vsetko v poriadku? Aj pan doktor povedali ze nie uplne normalna:)) jednoducho take veci sa nerobia z jej stranu je to dost na zamyslenie co vlastne chce a ty to asi nebudes

palino125

Moj nazor je, ze ak by bola zadana, spokojna a stastna, tak si uplne
kludne na Facebook klikne, ze je vo vztahu s tebou. Zaroven by
nepotrebovala pisat si s dalsimi chlapmi a uz vonkoncom by im nepisala,
ze je nezadana. Mozno si to nepripustas, ale prides o nu, pretoze jedneho
dna ju niekto cez ten Facebook vytiahne von a ona ako nezadana tomu
patricne podlahne. Tipujem, ze dievca ma tak 19 rokov, ak vobec.

Ipsilon

Áno, vyzerá ako bubo bubo, presne tak by som ju opísal. A prečo spomínaš sneh? Nesneží, nesneží a ja som na lyžiarskom zájazde? Je to o tom?:-)

Ipsilon

Nie, sova obyčajná. Neviem, či existuje aj sova snežná (ale marí sa mi, že aj áno). Nemýľ si ich s medveďmi, sovy nehybridujú:-)

Ipsilon

Opýtal som sa na to aj jednej sovy, ktorá občas ku mne zalieta, na pokec. Nezmohla sa na slovo, len krútila hlavou (ako zvyčajne).