Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Neviem sa rozhodnúť

Príspevok v téme: Neviem sa rozhodnúť
Pepka33

V prvom rade by som chcela povedať,ja mám 20 priateľ 21 a sme spolu 4 roky. Veľmi rozmýšlam o rozchode ale je strašne ťažké. Má skvelý vzťah s mojimi rodičmi aj naopak, aj viem,že ma ľúbi. Ach.. ale to čo robí mi správne nepríde. Bývame spolu 3,4x do týždňa.V poslednom čase ma klame, a všetku mu je jedno..v pohode sa mi celý týždeň neozve.A potom príde ako kebyže sa nič nestalo..alebo vypínanie telefónu? U neho normálna vec. Raz ma podviedol s inou to bolo pred 2 rokmi . A pred rokom vypisoval jeho zadanej kamatátke.Bohvieko mu po tomto neverím. Chcem sa rozísť ale bojím sa toho. Ak ste boli v nejakéj podobnej situáci tak mi pomôžte ,vopred ďakujem

Pepka33

Ďakujem pekne každému..veľmi ste mi pomohli :)
Od rodičov počúvať určite budem lebo aj keď sa niečo medzi nami stalo tak vždy som bola ja tá zlá a on ten najlepší,vždy som od nich počúvala,že môžem byť rada,že som si našla takéhoto.. na toto som pripravená. Už som sa rozhodla

Alessandra99

Ani teraz mu nemôžeš hocikedy zavolať,ked má vypnuty mobil alebo neberie. Tym netvrdím,ze muž musí byť vždy K DISPOZICII ako linka 112 :)

Urob ako myslíš , ale ver, že aj bez neho budeš schopná existencie a žitia :)

AnoNm

Ahoj,

ak sa niečo stane môžeš vždy zavolať rodine alebo najlepšej kamarátke, kamarátovi určite ti radi pomôžu vypočujú...

Tým, že má dobrý vzťah s tvojimi rodičmi si určite chcela povedať, že sa bojíš, že by ti to mohli vyčítať... prečo si ho nechala ? lepšieho si už nenájdeš bla bla bla... žiješ svoj život a nie oni tvoj nezabúdaj na prvom mieste máš zodpovednosť za seba teda za svoje šťastie a ako si spravíš tak máš. Vyzeráš, že si nemala veľa skúseností so vzťahom a aj pre to sa ho bojíš opustiť ...neistota, že si v blízkej budúcnosti nikoho nenájdeš... lebo inak by si sním nebola keď ho už neľúbiš a on s prepáčením na teba *kašle*

Myslím si, že s ním nebudeš šťastná a je iba otázka času kedy sa rozídete.

Pepka33

Nie je samota ako samota. Nemyslela som to tak rodinu a priateľov mám takže sama nebudem. Myslela som takú samotu, bez neho.Že keď prídem domov a on tu nebude, že nebudem mu môcť hocikedy zavolať ,že ak sa niečo stane nebudem to mať ským zdielať... ako to píšem tak som su uvedomila,že to už pre mňa v poslednej dobe nerobí aj keď somnou je. Vždy sme všetko robili spolu,všade chodili spolu a vždy keď sa dalo byť sme boli pri sebe.

Alessandra99

Samoty....to že nechas toho chalana, neznamená, že sa ocitnes sama na člne uprostred Atlantiku :)

A keď budeš nejaké obdobie sama? Prepáč, ty nedokážes sama existovať? Si snáď 2 ročné dieťa, ktoré potrebuje starostlivosť ?

A keď uz, tak si nájdeš CASOM nový vzťah, ale až keď nato budeš zrelá. Neskac zo vzťahu do vzťahu.

Pepka33

Čoho? asi tej samoty máš pravdu. Neviem si to teraz predstaviť bez neho,veď sa zbláznim. Ale určite ľutujem,že som to nespravila hneď keď ma podviedol. Taký ľudia sa nemenia.Ja si to všetko aj uvedomujem čo mi robí ale bojím sa toho čo príde.

Alessandra99

Bojis sa vyjsť zo zabehnutých koľají. Ja sa skôr divím, že si stále S ním, ked sa správa tak ako správa. Myslím to vypisovanie kamoske a nevera. Vieš, podla mna, ak niekto ľúbi, tak nepodvedie.....ale je to len môj názor.
On to aj cíti, že si môže robiť čo sa mu zachce a ty mu to všetko slepo tolerujes. Iná by ho dávno opustila....

denisaf

a čoho sa bojíš...? to nieje láska ale zvyk a strach zo samoty! 80% ludí to tak má a ostanú s niekym len zo zvyku a strachu! .. ja ked mi chlap nevyhovoval nikdy som sa nebála rozchodu lebo keby s ním ostaneš strácaš čas a predlžuješ trápenie..