Dobry den, uz asi 5 krat som sa snazila prestat fajcit ale abstaky ma stale nejako premohli zapalila som si cca po 4 dnoch zas neviete o niecom co by pomohlo proti nim??
Abstaky bez cigarety
Tie žuva.ky sú dobré aj pre ten prípad, že chcete si zájsť niekam, kde sa nefajčí, resp. kde nie je fajčenie tolerované. Napr. si stojím na zastávke autobusu, všetci pekne platia pokuty za fajčenie na zastávke a ja si žujem niko.ínovú žuv.čku. Každopádne taká žuva.ka je dobrá investícia, či už chcete alebo nechcete prestať. Normálne to dostať v lekárni. Fajčenie je jedna z najsilnejších závislostí, preto ďalšie zvyšovanie cien ci.ariet považujem za minimálne svojské.
Možno pre teba by potom boli lepšie tie pastilky že večer namiesto cigy si dáš len tú pastilku tá ti trocha nikotínu dá a aspoň nejako uspokojíš telo :) Na také "chúťky" sú stále tie pastilky najlepšie :)
U mna rano az take to zas zle nie je lebo zvycajne tu cigu nestiham :D ale poobede je to strasne a vecer ked na mna vsetko dolahne co este mam urobit a citim taky nepokoj
Ranna ciga je vecny zadrhel a hej aj ako Skrinka spomina tie naplaste su ine ale pomahaju ja som si tiez kupoval NiQuitin prave kvoli tomu ze ich su na 24 hodin a menil som si ich stale az okolo obeda tak rano ma este celkom "vykryli" :D A po polroku uz som aj tie naplaste uplne vysadil
Inak pozri sa tiež ako dlho náplaste pôsobia a koľko nikotínu dávajú tiež do tela aj v tom býva rozdiel ja som bola prekvapená keď mi o tom kamoška vravela tak som si už dávala pozor, ja som potrebovala práve tie na celý deň nie len na pár hodín.
tiež som pohorela presne na tom istom ako ty keď som chcela skončiť bez rannej cigaretky to proste nešlo ja som skúšala aj náplaste ale proste to nebolo ono cez deň v pohode ale ráno pri káve mi to nedalo :D nakoniec som to ale vyriešila pastilkami že mi dali aspoň nejakú tú dávku a bolo to lepšie
Neviem koľko cigariet za deň si zapáliš ale ja som to robil tak, že som sa to snažil postupne obmedzovať z krabičky denne som prešiel na na dve tretiny, potom na polku potom na tretinu ale zas potom mi nastal problém keď som ich chcel vysadiť úplne... Si pamätám tiež aké hnusné stresy som mal v robote keď som si nezapálil a fakt som bol nepríjemný aj na kolegov tak som do toho zase naspäť spadol... Teraz sa pokúšam znova ale už som si kúpil aj niquitin náplaste nech nemám také stavy ako predtým a pomohlo to už je to fajn nie som taký hnusný :DD