mno. uz odmalicka som ticha dobrucka a vzdy mi liezlo na nervy ze mi to hovoria. nikdy som si nestala za svojim a bola som vzdy ta posledna... okrem toho mam asi socialnu fobiu... problem v tom je ze uz som objednana k psychologicke ale hrozne sa tam bojim ist,. bojim sa co jej poviem. a ako ma bude brat mozno povie ze moj problem sa nevyrovna ostatnym alebo co:( ale uz takto nechcem zit, som xcela riesit aj samovrazdou ale nevidalo:( uz nevladzem profaci si zomna robia srandu a neviem co im mam povedat tak som ticho este chodim aj na spev ale na koncerte to vzdy na mna pride. trasiem sa ocerveniem tzko dycham mam strach z ludi :( ja viem ze takychto tem je vela ale poradte plss:( uz som skusala fakt vsetko okrem tej psychologicky ale bojim sa:(
poradte plss
a prave preto ze si sama nevies pomoct treba zajst za odbornikom.on sa ti nebude smiat ale vie ta pochopit,povzbudit a dat rady co mas robit.neboj ja poznam takych ludi ci uz zeny alebo muzov ktory na prve stretnutie dosli a nepovedali ani slovko.ale uvidis na druhy krat to pojde lachsie a na dalsi raz si budes s nou rozumiet ako s kamaratkou.na to ze som muz som prvy krat rozpraval so psychiatrom s ocami plnymy slz.a som tu.svet sa nezrutil.
Kacenka,
pocas navstevy psychologicky sa na nic "nehraj". Nemaj strach, budes u profesionalnej odbornicky, ktora vsetky Tvoje reakcie - aj tie, s ktorymi Ty nebudes spokojna - brala uplne normalne. Takze este raz : bud taka, ako vzdy, skus hovorit o Tvojich problemoch tak, ako ich citis. Ak nahodou aj povies malo, nevadi. Pomoc odbornika je nevyhnutna. Dobru noc
mario ja viem ze cim skor ale ked sa neda ja sa bojim ze dostanem taky blok ze az a nebudem vedet hovorit ani pred nou:( niktto si to doteraz nevsimol ze by somnou nievco bolo:( ehm.,.. az ked som sa zacala rezat,,,, a neviem co mam robit ja som si toho vedoma ze mam socialnu fobiu som o tom presvedcena ... ale skusala som uz aj ja selico a sama si pomoct neviem:(
kacenka.je to lepsie riesit hned ako to odkladat.problem sa nikdy nevyriesi sam.ja som vzdy svoje problemi odkladal a len sa to zhorsilo.ak sa potvrdi ze mas socialnu fobiu zacni sa liecit hned.posluchni psychologicku.taky problem nevyriesis sama.ja som to skusal a dopadol som tak ze som abstinujuci alkoholik a nedostal by som sa ani na ten koncert.proste mam SF. a smaleho problemu sa stal velky,mam problem ist medzi ludi a nie to ze este pred nimi vystupovat.
Ahoj Kačenka,je tu niečo pre trémistov, možno Ti napr. tie valeriánové kvapky pomožu, aby sa Ti ľahšie šlo k psychologičke
209.85.129.104
Prave za to ju musis navstivit ,aby si s problemom zacala nieco robit.Je to velka zataz pre organizmus,takyto stres z takych situacii.Tvoj problem je presne taky ako aj ostatnych ,tak ho zacni riesit.Vela odvahy .