Ahojte.Mam vazny problem teda aspon pre mna je važny.Mam 16 rokov.Som odpudiva alebo neviem.Starám sa o seba cvičim vzdy chodim pekne upravena.Aj tak o mna nikto nezakopol..Včom to može byt?Ludi to ku mne netaha nemam ani kamaratky.Čo stým?
Som neatraktivna
Dôvod hľadaj skôr v sebe.
co si jej poslal foto ako si jednym zubom to pivo otvaras? :D mam 56 :D
Ja som bol v kontakte s jednou kočkou zo zahraničia. Všetko bolo ok, kým si odo mňa nevypýtala moju fotku. Potom som už od nej dostal len email, že: hó, hó, holy shit. Netvrdím, potešilo:-) Odvtedy sa našťastie viac neozvala. Celý deň riešiť nejaké pi....ny ma už prestalo baviť. Toľko spomínala svojich ex-ov, že už ich aj mne prišlo ľúto:-) Radšej sa venujem svojmu novému psovi. Si predstavte, že už po mesiaci som schopný si sadnúť a dať mu labku, keď mi povie.
Skôr to bude tým ako na ľudí posobis- co Z teba vyžaruje, aká energia. V tvojom prípade to bude asi chlad, alebo niečo negatívne. (?)
Poznám Z videnia jedno dievča, vyzara ako top modelka z Victoria Secret, ale pôsobí ako Z ľadu a osobné aj keď rada spoznávam nových ľudí, a nemám problém sa prihovoriť, neviem si predstaviť debatu s ňou :)