Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Zmena výzoru

Príspevok v téme: Zmena výzoru
Ugly14

Ahojte, mám 14 rokov, onedlho budem mať 15. Výzorovo so sebou nie som spokojná, je ale ešte šanca, že by som sa mohla v 15-tich nejako výzorovo zmeniť. Je to naozaj môj veľký a dlhodobý problém a v podstate mi bráni žiť normálnym a plnohodnotným životom. Ospravedlňujem sa za tak hlúpe fórum. Budem ale vďačná každému, kto odpovie.

Alessandra99

Milá Ugly,

Ty sa budeš ešte meniť najbližších 10 ROKOV. Bude sa meniť tvoj vzhľad, ktorý sa vo väčšine prípadov spontánne vylepšuje ( zo skaredeho káčatka krásna labuť ) - samozrejme niekedy treba tomu dopomôcť a dôležitá je starostlivosť o samu seba. Budes sa meniť I po vnútornej (psychickej ) stránke, mať iné vnímanie samej seba I okolitého sveta.

Ty si ešte len taký púčik, ktorý začína postupne rozkvitat :)

pomocnica

No podľa mňa by sme mali byť spokojní s tým, čo nám príroda nadelila, ale je podľa mňa tiež dôležité byť spokojný sám so sebou. Ak nie si, tak môžeš podniknúť nejaké zmeny. Napr.mozes začať cvičiť, zmeniť účes, začať sa maľovať, začať nosiť iný štýl obliekania,...Nenapísala si, aké zmeny máš na mysli...Áno, je dôležité byť spokojný sám so sebou a keď nie si, tak nikdy nemôžeš byť naozaj šťastný, lebo môžeš byť spokojný a vecami naokolo, ale je hlavne sa buď vyrovnať s tým ako vyzeráme, alebo podniknúť nejaké zmeny. Na tvojom mieste by som aj v staršom veku nepodstúpila plastické operácie, pretože to už nie si ty...Max ak máš napr.hrozne krivý nos, tak keď budeš staršia tak s tým niečo podniknut, ale podľa mňa si treba zachovať samu seba a nezmenít sa od základov...
No veľa šťastia pri dosiahnutí krajšieho zovňajšku.
Držím prsty. ;-)