Prosím , povedzte mi o čom sú vzťahy čo v ňom treba a čo je neprípustné , napríklad čo robiť spolu teda vlastne predstavu každého z vás skúsenosti ďakujem
Muži a ženy , povedzte mi to!
Vztahy su na nic. Ale stale lepsie nez byt sam :/
Ja Ti dám návod, keď tak po ňom túžiš. Žena nemá právo obmedzovať osobnú slobodu muža. Chlap si chce zájsť aj na pivo, pokecať s kamarátmi a podobne. Nie je to o gayizme a podobných praktikách, je to proste o tom, že chlap sa chce tiež vyrozprávať niekomu inému, ako len svojej žene. Ono to chodenie na pivo treba tiež čekovať, že čo a ako, či to ten chlap zvláda a etc., či to už nie je totálna je.nutosť, resp. závislosť. To vám, ženám dávam za pravdu! Zakázané ovocie najviac chutí. Treba byť rázny a otvorený, temperamentný, treba si vedieť povedať pravdu do očí, nie vypisovať na fórach a podobne. Nemysli si a nenamýšľaj si, že chlap si nevie oprať alebo navariť, toto je veľmi mylná predstava žien o mužoch. Treba si vedieť prejaviť city, city v sebe netreba potláčať, treba sa prekonať a povedať, že čo a ako.
A nechytaj ma za slovíčko - I don´t give a f.ck.
Toto ma napadlo, tak som Ti to šrajbol.
Chces nemozne, vztah zivot sa neda planovat alebo zit podla navodu ineho cloveka , sama si budes vytvarat vsetko co prezijes a tak to aj bude , kazda tvoja myslienka bude tvoja buducnost. Ale nic neboj vsetko zvladnes