Ahoj.. potrebujem radu pomoc ... s priatelom sme spolu rok. Ale za ten cas sa vela udialo... ostala som s nim tehotna som v 5 mesiaci.. ako tesime sa na bábätko.. budeme spolu byvat ale neni to dobry vztah robime to pre to bábätko... prosim radu co mam robit ... moj priatel na zaciatku vztahu ma oklamal vypisoval si z inymi zenami ... ja som to zistila rozisli sme sa.. dali sme si pauzu tri tyzdne a dali sme sa zase dokopy ale ja mu uz nwm doverovat proste bojim sa ho dakde pustit bezomna aj ked mi slubi ze nic zle nespravy... zacala som mu zakazovat a viem ze ho stracam uz ani on ma nemiluje ako ma miloval .. a chcem získať naspet tie casy ked sme boli stastny ... nechcem mu zakazovat chcem mu verit lebo on je dobry ja ho mam velmi rada ale nwm si radu ako co mam spravit zacat mu doverovat nezakazovat mu .. ale zas musi pochopit ze bude otcom a ze nemoze mat tolku slobodu chodit si kade tade zato ze mu to chyba a ze to chce a ja mu to nwm vysvetlit ah pomozte mi co s tym mam spravit lebo takto to dalej nejde len sa budeme trapit a to ja nechcem
Neviem ako ďalej...
veď ale v prvom rade by si to on sám mal uvedomiť že už bude otcom a že toto by nemal robiť
Lucia nie si to ty ?
Nikoleta, zaloz si novu temu, sem to nepatri. O.i. ja napriklad nechcem zomriet.
Autorke.
Si tehotna, cakas nadherne babatko.
Teraz v prvom rade mysli na seba a mozno na prakticke veci - ako budes byvat, z coho budes zivit seba a svoje dieta.
Obidvaja ste nezreli, ale kedze uz sa stalo, prva musis dospiet ty, ako nositelka noveho zivota.
Chalan tiez mozno zmudrie casom.
Ale v prvom rade TY TY TY a dieta.
Neziarli, nechaj ho, staraj sa o seba a uvidi sa... Drzim palce.
Přemýšlím nad tím denně. Proč jsem se narodila, když jsem to ani nechtěla? K čemu je život, když stejně umřeme? Jsou lidi, kteří si ho váží, ale já mezi ně nepatřím. Život je jen cesta ke smrti. Někdo na této cestě zrychlí krok, aby dřív dosáhl cíle... Cíle, kde už tě nic nebude trápit a nebude ti mít kdo ublížit...ke SMRTI.
Ak je to real tema.
Ja ti dam jednu radu:
ty sa PRIPRAV na to, že budeš SLOBODNA MAMICKA.
Už teraz vam to neklape, ste spolu len kvoli dietatu. To, že planujete spolocne byvanie, vobec nic neznamena, lebo tvoj chlapec si za krátku chvílu pobali kufre a odíde si za slobodou. Ty aj jeho vlastne dieta - mu budete uplne ukradnutí, lebo mladý chalan si chce užívať život a nie sedieť doma pri uplakanom dieťati. V dnešnej dobe je málo zodpovedných mužov a ten tvoj k nim iste nepatrí. A ty si na tom podobne, keď si necháš spraviť dieťa od muža, ktorého poznáš pár mesiacov.
Takýchto prípadov je xy na svete.