VODIČÁK

Príspevok v téme: VODIČÁK
anickaaa33

Ahojte, som mamou 2 detí, starší syn má 6 rokov a mladšia dcéra 5 rokov. Manžel ma pred pol rokom opustil a ani o deti nejaví záujem a odsťahoval sa niekde do USA. Ale o to teraz nejde.

Keďže potrebujeme byť mobilný, rozhodla som sa, že si urobím vodičský preukaz sk. B.
Mám na Vás 2 otázky:

1. Aká je najlepšia učebnica autoškoly? (Kde sú pravidlá,značky...),
2. Aká je najlepšia autoškola v Nových Zámkoch?
Resp. Ktorú by ste mi odporučili?

PROSÍM O POMOC.Ďakujem za všetky Vaše odpovede.

Nikulka_1

Načo sú jej konštrukčné otázky? Môj brat chodil do autoškoly v 2010 už ani oni nemali konštrukciu a ja som chodila teraz v lete a neboli nám treba.

denisaf

autorka to mi je strasne luto presne pre toto vobec nelutujem ze som sa nevydala dokonca som stastna ze som si k sebe nepriputala nijakeho debila lebo im sa neda verit... co sa tyka ucebnic tie dostanes priamo v autoskole aj ja som to tak mala bolo tam vsetko co treba . Drzim palce!

Dhhnhfj

+ si na nete aj krizovatky precvicuj a nie len tie ktore budu na teste. A mas to vsetko zadarmo nemusis kupovat knihy ktore by aj tak neskor sli do kosa :)

A este nieco. Tvoj byvaly je hajzel :)

Dhhnhfj

Ahoj kasli ucebnice. Uplne ti staci tato aplikacia- tá uplne prvá ktoru stiahnes do mobilu cez obchod play, obrazok dole. Najlepsie ale bude ked si na nete vytlacis testy so spravnymi odpovedami a v tejto aplikacii si to potom uz len precvicis. A neboj sa, vacsina uloh sa dá aj logicky uhadnut takze to nie je vobec tazke az na znacky. A nezabudni si este zohnat konstrukcne otazky.
Aj ja som sa z nej ucila aj vsetky moje spoluziacky.

Alessandra99

1. Aká je najlepšia učebnica - no ja som žiadnu nepoužívala, nakolko všetky materiály nám dal inštruktor priamo v autoškole, dal nám to všetko na USB a potom som si to len vytlačila a učila sa Z toho. Keď mi niečo nebolo jasné, tak som sa poradila S ockom alebo instruktorom alebo pomohol net.

Keď chceš mať nejakú knihu, tak sa poobzerajte v kníhkupectvach.

A čo sa týka výberu autoškoly, zohladnuj to, ako sa inštruktor venuje žiakom na cvičisku, lebo niektorí to flakaju a nechajú žiakov nech si tam jazdia po case sami, bez dohladu, čo je samozrejme zlé, keď ti nemá kto poradiť čo a ako.
Z cviciska budeš mať najväčší stres na skúške.

Prajem Ti veľa úspechu!!! a mrzí ma, že si v živote nemala šťastie na muža.

Alessandra99

1. Aká je najlepšia učebnica - no ja som žiadnu nepoužívala, nakolko všetky materiály nám dal inštruktor priamo v autoškole, dal nám to všetko na USB a potom som si to len vytlačila a učila sa Z toho. Keď mi niečo nebolo jasné, tak som sa poradila S ockom alebo instruktorom alebo pomohol net.

Keď chceš mať nejakú knihu, tak sa poobzerajte v kníhkupectvach.

A čo sa týka výberu autoškoly, zohladnuj to, ako sa inštruktor venuje žiakom na cvičisku, lebo niektorí to flakaju a nechajú žiakov nech si tam jazdia po case sami, bez dohladu, čo je samozrejme zlé, keď ti nemá kto poradiť čo a ako.
Z cviciska budeš mať najväčší stres na skúške.

Prajem Ti veľa úspechu!!! a mrzí ma, že si v živote nemala šťastie na muža.

Ipsilon

No, tak to mi je ale manžel. O vlastné deti nejaví záujem? Uf, toto je už iný "level":-(
A čo sa týka toho ostatného, však len treba zadať do vyhľadávača: autoškola v Nových Zámkoch a vybavené.
To sa asi ťažko také niečo porovnáva, jedna škola s tou druhou v tomto prípade.