Čo na oslabenú imunitu deti?

JanaPek

Dovolím si podělit se o článek s návodem jak vyprat povlečení, abyste ho zbavili virů a bakterií. Nezabudnite ani na maličkosti! www.woman.sk

vikiragga

u nas tiez zafungoval wobenzym, ale tak dost asi zalezi ci to beriete presne podla pokynov a hlavne pri detoch sa treba popytat aj lekara, to je samozrejme

HaNaM

My sme si to s dcérkou prežili pred rokom, potom mi kamarátka poradila wobenzym. Aj ona ho užívala na oslabenú imunitu. Konzultovala som to s detskou lekárkou, ktorá mi povedala, ako liek dávkovať. Dcérka má dnes bezchybnú imunitu.

amy555

zavisí aj od toho, ci byva chori iba pocas chripok a epydemý alebo pocas celeho roka. moj syn za chripkovu sezonu aj 5-6 krat, teraz testujeme vitamin d od genericy, uvidime :)

Patricia LE

Ja mam dobru skusenost s Immune Akut sirupom. Uzivame ho so syncekom, ktorý mal slabu imunitu.Velmi pomohol. Mozu ho brat deti od jedneho roka.

edinka3

ja davam dcerke tekute probiotika do cajiku, volaju sa vita biosa, su prirodne ziadna chemia je to vytazok z bylin, kupujem ich na vitarian.sk odkedy ich bere nebola chora

anrea12

imunoglukan dcere vobec nepomahal, 4 roky v skolke casto a dlhodobo ukaslana, pomohli nam dost potom pred nastupom do skoly preparaty Joalis od terapeutky, pomerali jej zdravotny strav pristrojom Salvia a na zaklade toho nam urcovali kury - sady preparatov a vylucili sme kravske mlieko za kozie sme zamenili.

Olinaa

Mne sa osvedcil sirup Imunoglukan. Na etikete vyobrazeny taky medvedik. Treba ho uzivat 3 mesiace. Vyhodne je velke balenie 250ml. Dokonca sa da zareg.na web stranke Imunoglukan a zbierat body. Vhodne su aj probiotika, tie tiez kupujem z nazvom macik, su vo forme bielej cokolady a nasej slecne to chuti.