uz sme s priatelom spolu dost, no jeho rodina nedovoli aby som sla knim lebo jeho dedo je farar a kvoli tomu ja tam ist nemozem... k nam uz tiez nemozeme chodit lebo moja mama sa snim raz pohadala ked bola opyta... a odvtedy moj priatel k nam nechodi:( je to velmi tazke lebo sme spolu kazdy druhy den no chodievame do kaviarne alebo najest sa a potom idem domou a vlastne tolko... raz za dva tri tyzdne mame moznost ist na noc do apartmanu ale je to malo.. a strasne je to zle takto a ani v sexualnom zivote nam to neprospeje velmi... nevieme co mame robit a kvoli tomu sa stale hadame... ale aby sme sa aspon do garzonky odstahovali je nemozne lebo on je vysoko skolak a ma len mensiu brigadu a ja len trz dokoncujem strednu takze. ..asi takto, poradte mi prosim co by sme mohli robit aby sme boli viac spolu len my dvaja a nie spolu ako v kaviarni. .:(
nemozme byt spolu
nic iné nato nemôžem povedať len to že sú pre mňa kur*a. Ja také baby ktoré rozťahujú už na strednej nohy ináč nenazývam len kur*ami. Si ešte decko lebo vieš hovno o svete aj o živote ale chcete sa správať ako kvázi dospelé. Ale figa borová ste dospelé, ste myslením ešte hlúpe naivné decká, to že vám kozy narástli a lono zarástá neznamená že máš už právo rozťahovať chlapcom nohy.
Tak ti treba. Rodičia tvoji aj toho hentého tvojho asi vedia čo robia keď vám zakazujú. Nezabudni otehotnieť alebo ešte lepšie trep do seba antiku nech ti rozje*e pečeň, krvný obraz aj hormóny. Lebo moja zlatá kondómy niesú 100% ochrana.
Ja napríklad považujem za totálne sprosté baby tie ktoré ešte nechcú nohy rozťahovať ale chalan robí nátlak že ak má miluješ a podobné ko*otiny tak sa so mnou vyspíš.. a naivná koza mu uverí a nohy roztiahne. Potom sa sťažujú že to nebolo ono, že ich to bolelo, že oni z toho nič nemali atď. Tak vám treba keď ste vymleté ako polená
ved pisala, ze spolocny byt si nemozu dovolit, lebo su obaja studenti...
no to sa stava casto, ze proste ked su ludia mladi a maju prisne rodiny, tak si nemozu zobrat priatela domov. Mne pride divne ako sa mama moze pohadat s priatelom, nema ho rada a povedala mu to priamo, alebo co? No v tomto pripade nie je co radit, kedze ty si na strednej. Jedina moznost by bola keby on ako vysokoskolak byval na intraku a ty by si mohla chodit za nim tam. Inak to bud vydrzite takto kym neskonci aspon jeden z vas skolu a prenajmete si byt alebo sa postupom casu rozidete, lebo vas to rozdeli....
Spoločný byt?
diovka moja, to nemozte takto sexualne spolu ono lebo to az kym sa zosobasite teraz mate velky hriech do neba volajuci!
Mat tvoja aj jeho dedo dobro robia ze zakazuju