som podla vás hetero alebo bi ?

Príspevok v téme: som podla vás hetero alebo bi ?
Zmatena19

Dobrý večer. Dopredu chcem povedať že nemám nič proti bisexuálom a homosexálom.
Potrebujem váš názor. Nikdy v živote ma nepriťahovali dievčatá/ženy, len chlapci/muži. Nikdy v živote by som nechcela mať nič so žiadnou ženou. Na základnej škole som bola zaľúbená do viacerých chlapcov a tak je tomu aj teraz. Ale nastúpila som na strednú a tam som spoznala jedno dievča. Neuveriteľne sa mi páči, som okolo nej stále nervózna a aj ma priťahuje. Ona je jediné dievča ku ktorému to cítim. Ostatné ma vôbec nepriťahujú vôbec žiadna. Len ona a chlapci. Akoby bola niečo špeciálne alebo čo. Ona chodila/chodí s chalanmi takže predpokladám že je hetero.
Niekedy, teda častejšie ju prichytím že na mňa zíza a vážne neviem čo si mám vtedy myslieť. Neznášam keď na mňa niekto zíza!!!!
Mám 19 rokov a ešte som nemala žiadny vzťah. Som podľa vás bi ? Som zmätená. Jedno jediné dievča na svete ma priťahuje robí to zo mňa už bisexálku ? Prejde ma to alebo nie.

pettroneta

Ste si sympatické, no a čo? Prečo si z toho namýšľať sexuálnu orientáciu? Svet je totálne presexualizovany, keď sa už z obyčajných vzhladovych ci osobnostné vyžarujúcich sympatií robí sex.

caro

whaat, je to už síce starý príspevok, ale som na tom rovnako, a tiež nie som ten typ človeka, čo by urobil prvý krok.. akurát, že to "moje" dievča je pravdepodobne bi

Zmatena19

0vecka - Budem to potláčať ako sa len dá. Aj keby bola BI tak by som sa pravdepodobne aj tak o nič nepokúšala. Nie som typ človeka ktorý robí prvý krok. A navyše také krásne dievča ako ona a také škaredé kačiatko ako ja... Myslím si že by na to ani nepomyslela. Veď žiadny chalan o mňa ani nezakopne.

a_dr1a - Ver mi že riešiť toto s niekým, s hocikým absolútne nechcem.
Mám problémy s mojou povahou odkedy si pamätám. Nechcem aby si o mne ktokoľvek myslel že som na tom ešte horšie než si myslel a to platí aj o psychologičke. Chodím k psychologičke. Ale spomínať jej to určite nebudem.

a_dr1a

Zmatena. Pises, ze nikto z tvojej rodiny nie je bi... Sexualita je tak uzko intimna sfera kazdeho cloveka, ze s tymto ludia nechodia ako s bubnom na zajace. Aj keby zrovna tvoj otec mama surodenci sesternice bratranci ujovia tety priatelia znamy boli BI ci 4%, nevesali by to zbytocne inym na nos. Obzvlast rodine.
To co citis k spoluziacke, nemusi este z teba robit BI. Mozno hlbsia psychoanalyza, co sa ti na nej paci, co ta na nej pritahuje, ake pocity v tebe vyvolava ai ai, mozu poodhalit, co za tym skutocne je. Mas uz 19r tak sa kludne pod o tomto pozhovarat so psychologom. Pozri. Ja by som to neriesila. Paci sa ti? Tak sa ti paci. Neries. Ak raz budu city laska ai vzajomne, opatovane, uzi a vaz si ten krasny dar. Lebo nie je samozrejmostou milovat a byt milovanym.

Zmatena19

neviem111111 - No ale ja by som rada vedela na čo som zač. V prípade že som bi tak to nebude dobré. Nikto z našej rodiny bi/homosexuál nie je. Ale to že ma priťahuje dievča ma vystrašilo. Predsa len som si myslela že som čisto na chalanov. Pomaly sa s tým zmierujem no už vážne neviem ako tie pocity k nej skryť pred tým dievčaťom. Trochu vnútri trpím no.

Nejaké ďalšie názory prosím vás ? Budem vám veľmi vďačná.

neviem111111

ono uz to nie je vsetko take ciernobiele, ako hetero/bi/homo. sexualita je fluidna. podla mna si s tym zybtocne lames hlavu a snazis sa niekam hodit do skatulky, predsa je to uplne jedno. pritahute ta kto ta pritahuje a bodka, nic zle na tom nie je.