Skončilo to potichu... potichučky :)

Príspevok v téme: Skončilo to potichu... potichučky :)
Marekbebenij

Ahojte.. Tak, hrozné sa v poslednej dobe trápim a dusim to vsebe. Nikto o tom nevie ze sa takto trapim, pretoze chlap sa nema opustat a taketo veci... :) ale k teme. Celé toto trapenie je kvôli žene nie chlapcovi :D... Samozrejme. Začali sme si pisať neskor stretavať a vzniklo ztoho niečo. Vzniklo ztoho niečo medzi vztahom a kamaratstvom. Robili sme vsetko ako par ale vztah to nebol, aj ked si to vsetci mysleli co nas videli. No bolo to aj tak krasne. Mal som ju hrozne rad no ona vztah nechcela ale nechcela ma stratit ako kamaráta. Nemala este chalana, naucil aom ju bozkavat proste uplne ako v rozpravke bohuzial nie celkom... Bola dost naladova a ja som to zvladal v pohode ... Ale mal som chybu... Bol som knej stale mily a dobrý a kamaratka mi povedala aby som pritvrdil. Ked je namna drza mam byt aj ja nanu rovnaký. Tak som povedal ze dobre ... Jedneho dna mi neodpisala cely den. Na dalsi den mi napisala ahoj akoby nic tak som to neriesil.. Ale zacala byt namna zla tak som bol aj ja ale stale menej ako ona namna. Potom to akoncilo tak ze mi napisala ze nemala namna naladu tak som napisal ze je to jej vec a viac ame si nepisali... Uz mi neodpisala. Je to mesiac. A chyba mi hrozne a mal som milion x chut jej napisat leen asi jej namne uz nezalezi, a som chlap nebudem jej teraz pisat ze sa ospravedlnujem ked ja som nic zle neurobil. Problem je ze mi chyba baba, len som moc velky debil ze verim vto ze si neaku najdem a ona sa kvoli tomu bude trapit? Ja saa nechapem faakt ... Neviem co mam robit .. Cakat nanu az si mozno uvedomi a napise mi?to sa nedockam alebo si najdem inu .. Lenze jej ludia vraveli ze som dost velky kurevnik co nebola pravda ale teraz sa to len potvrdi. Neviem planujem este pockat tak tyzden a zacnem sa pozerat po inej ale neviem ci robim dobre ... Potreboval by som cloveka co mi povie co mam robit

co teraz

Možno ma tu viacerí zhejtujú, ale:
Kto je chlapom vo vzťahu??
Ako vieš, že ona nečaká práve na to isté ako ty??

Len predsa len, ty si jej tiež napísal ,,ako myslíš, je to tvoja vec" . Aj ju to mohlo tak isto uraziť, ako keď ti ona napísala, že na teba nemala náladu. Je to síce nepekné vzhľadom na teba (vyzerá to tak, že asi je ešte mladučká), a možno to naozaj napísala preto, lebo o teba nemá záujem, ale na druhej strane existuje šanca, že čaká ona na prvý krok.

Ak to skúsiš, nič nestratíš. Si chlap, máš mať dominantné postavenie vo vzťahu.
Teda, my ženy očakávame ospravedlnenie a prvý krok k zmierneniu, aj keď možno práve my sme spravili nejakú chybu (pravdaže ak to nebolo niečo závažnejšie) . Lebo potrebujeme cítiť, že za nás je niekto ochotný bojovať. Ak chceš zistiť, či je šanca, napíš jej. Buď - Alebo, stratiť už asi nemáš čo. A keď sa podarí, tak o to lepšie pre teba.

Nemusíš jej písať, že sa ospravedlňuješ za niečo, napíš jej niečo čo jej pripomenie vaše dobré chvíle, typu:
,,Práve som počul túto pesničku a spomenul som si na naše spoločné bláznenie. Prečo sme to vlastne nechali tak a nevyriešili to normálne?" To už ty musíš vedieť, čo ste spolu prežili. Buď kreatívny a vymysli niečo, s čím ju prekabátiš, že za ňou v podstate nedoliezaš, len kamarátsky sa zaujímaš.Ďalej už uvidíš, aký to bude mať dopad, ako zareaguje.