agresivita z deti

karola

Vican,tak podobný problém sme mali aj my.V prvej triede mali dievčatko z rovnakého sociálneho prostredia ako spomínaš ty : otec vo väzení,matka radodajka.No a to malé dievčatko hádzalo kriedu,alebo gumou do pani učiteľky,pľulo na všetky deti kolom dokola,ignorovalo všetky príkazy a zákazy,bilo ostatné deti a hoci bola drobnučká,trúfla si aj na staršie decká v škole.Na každom rodičovskom sa rozoberali sťažnosti rodičov na tú malú,ale vraj sa nedá nič podniknúť.
Poslali by ju na psychologické vyšetrenie a preradili,ale matka nedala súhlas a tak si vraj učitelia nič nepomôžu.Ale ked raz zbila našu malú,a tá prišla domov s plačom,tak manžel zakročil. Išiel za riaditeľkou,potom na školský inšpektorát a bol tak rozzúrený,že chcel zavolať aj TV.Predsa nemôžeme dovoliť,aby jedno nevychované decko terorizovalo iné deti a spôsobovalo im traumu z bezmohúcnosti!Ved tie normálne deti by mohli znenávidieť školu,mohlo by to narušiť ich psychiku. No a odrazu sa všetko dalo.Zlé decko dali na psychologické vyšetrenie a preradili do školy pre neprispôsobilé a komplikované deti,čiže do polepšovni.A od vtedy je pokoj.Už to tu je ako na divokom západe!

vičan

Mám problém šikanovania môjho 7.roč. syna v škol. družine 10.roč. chlapcom,ktorý neustále na syna pľuje. posledne to robí tak,že mu napľuje do aktovky, šiat, čiapky a pod. doma syna potom kúpeme-perieme .Je nám to veľmi odporné. Pohovor s rodičmi nepomáha- matka nižš. IQ otec väzen.Vychovavátelka v družine je údajne tiež bezmocná.Prosím Vás poraďte mi čo mám robiť. Ďakujem

pink bubble

Ahoj,
dobre pises ked pises ze by to mohol byt psychologicky problem.Myslim ale ze sa to da skor upresnit na dusevny problem.
nelakaj sa v zivotoch dnesnych ludi je to proste tak.Mnoho ludi sa zaobera tymto problemom.
Aj moja priatelka mala tento problem a nikto ho nevedel vyriesit.Boli sme zufali az nam raz poradili ist na kineziologiu kde sa zistilo ze dany problem vychadza z jej prenatalneho obdobia,kineziologia mnoho vyriesi,moze to byt ale i karmicky problem kde tak isto sa da riesit cez kineziologiu alebo regresnu terapiu.
Viem ze asi bude tazke ho tam zobrat ale ver ze ak to dokazes stane sa zazrak.
Doporucujem ale vyberat kineziologa ci terapeuta podla typu cloveka,treba si uvedomit ze terapeut lieci vo velkej miere aj svojou dusou,tak by to mal byt clovek co najviac naplneny laskou,ktory chape ze v zivotne situacie su normalne pre ludsky zivot nech su akekolvek.Ked si nejakeho vyberies,porozpravaj sa s nim najskor a pokial uvidis ze ma predsudky voci comukolvek,radsej sa pokus zohnat si ineho.
Vela stastia
PS:cez kineziologiu sa da riesit akykolvek problem,netreba sa bat a treba byt otvoreny,ver ze sa ti zmeni zivot.
A ak priatela nepresvedcis aby to riesil,zamysli sa nad svojou hodnotou ktora je ako ludsky zivot nesmierne vysoka...spoluzitie v manzelstve s detmi je vazna vec ktoru netreba brat na lahku vahu,a ty nechces zit s niekym kto si teba a a tvoje deti nebude vazit...

mari

V kazdom pripade by nemal mat deti. Dnes je to normalne, je vela ludi, ktori nechcu mat vlastne deti. Je to lepsie, ako keby mali deti neskor trpiet.

kirka

rozprával sa o tom už so psychologom? My laici to zvacsa nepochopíme, pokrutime hlavou,nech mu povie odborník,či to nie je len nejaká trauma z minulosti.Mozno sa niekedy musel starat o veeeľmi neposlušné deti a odvtedy má na ne alergiu.