caute mam 17 rokow a chcem sa spytat babeniek aky maju nazor na oholene nohy ... pretoze planujem na leto nieco take podniknut ... co sa vam viac paci oholene alebo ne ?
Oholené nohy u chlapa
AHOJ!NO PODLA TOHO,AKE CHLPATE MAS NOHY,AK VELA TAK SI ICH OHOL,A AK MALO,TAK NORMALNE TAK SI ICH NECHAJ!PAPAPA
ahoj..... so ziletkou nee, pretoze je nechutne ked to zacne opat vyrastat. radsej tou masinkou, to je lepsi napad:o)
neeee fuuuuj nerob to:))...to jeden kamarat si holi a wsetci z partie sa mu smejeme ze je jak teply.boze wed chlapy su chlapy..wed vy nemate byt krasny ale silny zdatny a chlpaty:)))..
co ja viem. tak ja som si so ziletkou ale kedze sa to mojej byvalej polovicke nepacilo tak som to nerobil
:)))))))) no ja newiem mne sa zdaju dost dlhe ale aj ostatni maju take... a ja nechcem so ziletkou ale len tak s masinkou to skratit ale na 0.5 cm so ziletkou je to uz moc ;)
to je takto ak mas nohy ako hlavu (chlpatu) tak tu ziletku pouzi alebo radsej aj dve.
ale ak mas take normalne chlpy ako ostatny tak si ich nehaj :D
Ahoj... To záleži podľa toho ako veľmi máš chlpaté nohy, no mne osobne neprekážajú oholené nohy, ale ani mierne chlpaté, ale keby boli riadne chlpaté, tak radšej tú žiletku :))