Ahojte, pred časom ma zavolal vonku jeden chalan. Bol mi celkom symapatický aj ked nebol príliš pekný no mala som si s ním o čom pokecať. Problém bol v tom že to bolo naše prvé rande a meškal skoro pol hodinu. A potom ked sme boli v kaviarni tak proste no povedal že sa tam nedá platiť kartou a že si peňaženku zabudol v aute..tak som to zaplatila ja..ako tváril sa že ho to mrzí..ale neviem..celkový dojem by som z neho nemala zlý...ale toto ma tak sklamalo to meškanie plus toto...
Akože ospravedlnil sa ked som mu povedala že je fajn, ale že toto ma sklamalo ale neviem....oplatí sa dať niekomu takému šancu? Chcel by sa ešte stretnúť..ale ja som z toho taká no že neviem proste...
čo si myslíte?
meškanie na rande
No on cestoval akože dlhšou trasou...povedzme 200 km asi..ale smeroval inde len mal to po ceste no a že bola zápcha v jednom úseku..tak neviem :/
Tak zalezi ze ci ti aspon zavolal ze bude meskat...
meskanie netolerujem, pokial na to clovek nema vazny dovod. dava tym totiz paradne najavo, ze na cakajucom mu vlastne vobec nezalezi. meskat 5 minut je jedna vec, pol hodinu uplne ina. ja by som sa s nim uz nestretla, ked je uz pri prvom rande ked sa clovek snazi najviac voci tebe takyto lahostajny. to platenie by mi az tak nevadilo, ved nabuduce by mohol zatiahnut on. ale ja by som tam tu pol hodinu ani necakala. po 15 minutach by som sa dvihla a odisla domov.
Jaaak ja nedochvilnost nenavidim :-S
tak toto by teda mal u mna zabite a kde sa trepal pol hodinu??? a este si nechal za seba zaplatit... no ja by som sa nato vykaslala
:-)) toto je tak stara vyhovorka drzgrosov a vyciciavacov, ze az.
Mozno skus este raz a ked sa to bude opakovat cau parky.
Veď mu daj ešte šancu, možno sa stala len blbá náhoda. Možno predsa len nabudúce príde aj o 10 minút skôr a peňaženku nezabudne. Btw na prvé rande som tiež meškal, aj keď len 10 minút (zhoda zlých náhod bohužiaľ) a šancu na napravenie som dostal.
Este nieco. Na zivotnu lasku sa oplati aj pockat. Kludne aj cely zivot. To je problem, ze zeny beru len tak niekoho, aby neboli sami. Lepsie je podla mna ostat cely zivot sam, nez si zacat s niekym, kto je "len tak". Teda nesplna definiciu zivotnej lasky. Potom plodia deti s muzmi ,co ich do par rokov opustia, rozbijaju rodiny. Lebo sa ponahlaju, aby v 25 uz neboli sami a mali akoze "partnera" manzela.
Pokial je tento chalan zivotna laska, tak aj tak by si mu odpustila take blbosti, na takych nezalezi. A urcite by si mu dala druhu aj tretiu sancu. Ale toto proste zivotna laska nieje, ked pochybujes uz teraz.
Myslim si, ze by si mala cakat, az kym sa zamilujes, ked najdes svoju zivotnu lasku, vies to hned. Toto urcite nieje zivotna laska.
a to auto mal odparkovane kde? 10km od restiky???
blbost!
proste nespolahlivy magor.. už by som sa s nim nestretla...
a este ty budes platit za neho?!! to čo má byť!!!
zaplatila by som za seba a zbohom!!!