Ahojte, pred časom ma zavolal vonku jeden chalan. Bol mi celkom symapatický aj ked nebol príliš pekný no mala som si s ním o čom pokecať. Problém bol v tom že to bolo naše prvé rande a meškal skoro pol hodinu. A potom ked sme boli v kaviarni tak proste no povedal že sa tam nedá platiť kartou a že si peňaženku zabudol v aute..tak som to zaplatila ja..ako tváril sa že ho to mrzí..ale neviem..celkový dojem by som z neho nemala zlý...ale toto ma tak sklamalo to meškanie plus toto...
Akože ospravedlnil sa ked som mu povedala že je fajn, ale že toto ma sklamalo ale neviem....oplatí sa dať niekomu takému šancu? Chcel by sa ešte stretnúť..ale ja som z toho taká no že neviem proste...
čo si myslíte?
meškanie na rande
Skus toto ako sa nemýlim:
-odkaz odstránený-
:D
Chlapec Ti mohol povedať pravdu a ak Ti je sympatický, tak mu daj ešte jednu šancu. Ak sa situácia zopakuje, vieš, čo máš robiť. Konieckoncov tú "peňaženku" si najbližšie môžeš "zabudnúť" zasa Ty. Záleží aj od výšky úhrady.
Ahoj Mesacny princ. Rada ta po dlhsej dobe opat vidim.
Očakávania sú na dve veci ale človek nedokáže neočakávať!
Ak si očakávala niečo odlišné, nejaký nalinajkovaný scenár ako z romantických filmov, tak ťa sklame ktokoľvek, ktorý ti život ponúkne.
prečo by si napríklad ty nemohla zaplatiť na prvom rande? A to, že prišiel neskoro? Kľudne si mohla meškať aj ty a ak by mal podobný postoj, tak ho už neuvidíš!
Kreditka? ja žiadnu nemám, nemám ani peniaze a je mi fajn
A dokonca nemám ani peňaženku
Alessandra99: no skôr je lepšie nosiť kreditku pri dokladoch. Ak ti náhodou niekto ukradne peňaženku tak ti ostane kreditka, a naopak
veru odkial je?
Nie je ten dotyčný náhodou z trnavy? To isté spravil kamoske, musela aj za neho zaplatiť.
alessandra, ja takych ludi, ktori nosia kreditky len tak barskde po vreckach a panikaria ze ich stratili tak 3x do tyzdna poznam hned niekolko :D
Povedal, že sa tam nedá platiť kartou a že peňaženku zabudol v aute - to je riadne divné, veď bežné sa nosí kreditka v peňaženke :) teda ešte som nevidela niekoho, žeby nosil kreditky len tak po vreckách či (ženy) niekde v kabelke pohodené...
Celkovo je lepšie nenechávať peňaženku v aute, lebo keď vám zmizne auto, zmiznú aj doklady....
Pokiaľ cestoval na vašej rande 200 km, tak pol- hodinové meškanie chytiť na ceste - je čo najmenší problém.
Pozri, ak odhliadnes od týchto dvoch vecí - a inak ti bol sympatický,,,, ja na tvojom mieste by som mu šancu ešte dala