Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Keď žena nevie

Príspevok v téme: Keď žena nevie
Woodoo

Ahojte nemôžem to v sebe viac držať ale chcem vedieť Váš názor. Nedávno som spoznal jedno dievča ona ma 17 ja 18. Hneď sme si padli do oka. Začali spolu písať a dohadovať kedy pôjdeme von. Len v ten deň ochorela v škole a tak sme nešli nikam. A ja som jej chcel povedať že chcem byt viac ako len kamarát. A tak večer sme si písali a nabehla téma vzťahy. Ja som jej napísal že chcem byt viac ako len kamarát a prišla mi odpoved ktorú som vôbec nečakal a to že "Ja neviem (moje meno) už ma podviedli chlapci a ja chcem momentálne pokoj od nich nechcem sa viazať chcem si užívať momentálne nechcem vzťah" lenže zo začiatku mi písala že ma proste ona chce mat niečo so mnou a podobne a tak som to nečakal. Po tomto ako mi odpísala tak ešte sme sa písali normálne ale posledné dni je to všelijaké najpr piše normálne a potom len "áno. Neviem , nie , no pekne a podobne..." Momentálne som v takej situácii že neviem čo ďalej či ju mám ignorovať alebo ešte niečo s toho bude fakt neviem. Bol by som rad ak mi dáte nejaké radi či ju mám poslať slušne do pi.. Alebo ju mám ignorovať a taktiež aj jej správy a podobne

Dakujem

a_dr1a

woodoo, sorry, ale 17rocna este decko je. Tu nejde o telesnu stranku. Lebo podla telesnej schranky uz zenou je (prsia vyzor tvar postava ai). Ale osobnostne emocionalne zrelostou ai ona proste este decko je. A aj ty.

Napisal si " dnes " nastrorcny" uz mali tolko vztahov ze az.."
Prosim ta o akych vztahoch tocis??
Sexovat ako kralici ci skusene slapky z E55 este neznamena, ze dotycne vedia co su vztahy. A ak zrovna nesexuju, tak tie ich dnove tyzdnove mesacne vztahy su fakt uz len skusenosti))

Pravda11

Pozor! Zeny velmi casto hovoria presny opak toho co ozaj chcu a ak ti hovori ze "len kamarati" moze to znamat aj "dobijaj. Ma!"

kafe

mno, čo by bolo medzi vami inak, keby ste mali vzťah a neboli kamaráti, ha? Bozky, sex, objatia, vyznania, "plánovanie spoločnej budúcnosti" (he-he, to myslím úplne že ironicky).. ano, je pekné to mať. Ale obaja ste vo veku, kedy kľudne môžete ešte nejaký ten čas počkať a spoznávať sa IBA ako kamaráti. A práve takto strávený čas je obrovské plus.
Len z toho čo píšeš nejak nevidno, že by ste aj aktívne trávili spolu čas. Vy si iba píšete. A to je fakt jedno, či si píšete a ste vo vzťahu kamarátskom alebo vo vzťahu akože partnerskom. Príjemne spolu tráviť čas sa dá aj s kámoškou. To predsa nemusí byť tvoja priateľka. Ak si dokážeš užívať život aj takto, tak prečo by ste nemohli zostať iba kamaráti? A baba si veeeľmi rýchlo zvykne na príjemného chalana, tie city sa tam skôr či neskôr pripletú, bez ohľadu na to či kočka chce alebo nie. Jednoducho citom nerozkáže. A ty si tiež vo veku, kedy ešte nepotrebuješ hľadať matku svojich detí, tak zvoľni a užívaj si srandu, koncerty, poflakovanie po vonku s kámoškou. Či to je menšia sranda? To neni ono s kámoškou, pravé orechové je to len s frajerkou? Nuž ak to s kámoškou podľa teba neni ono, tak sa na ňu vykašli a ignoruj ju.

moja rada

Woodoo, vo vašom veku úplne stačí, keď budete "len" kamaráti. Tak len pomaly, na to, aby si bol "viac ako len kamarát", máš ešte dosť času... alebo si si už z brigády našetril na byt, kde by ste spolu vychovávali prípadného (neplánovaného) potomka ???

julianos

Tak to máš smolu kámo.... Pokiaľ z teba nebude podnikateľ s limuzínou alebo iným luxusným autom a majetkami, dievča/ženu si nenájdeš. Vypracuj sa na čo najvyššie pozície, zarábaj haldy peňazí a ver mi, že si budeš môcť kúpiť žien, koľko sa ti len zachce. Nezúfaj

ANGEL-DEMON

no vieš nie každá žena v tomto prípade hlavne decko je priama ze ti povie na rovinu ze nemá zaujem.... väčšina zien sa z takej trapnej situácie vykrutit nevie...

proste si napisala jasne ze nemá zaujem... si to precitaj este raz co si napisal co ti odpisala.. "ze chce mat od vztahov pokoj"

ja neviem co za vztahy,.ake vztahy moze mat za sebou decko 17 rocne...

mate sa obaja venovat skole, zalubam,.. práci-brigáde.. po skole sa zamestnat, osamostatnit sa,... mat vlastne byvanie a az potom ked tu zenu mas kam priviest a vies ju pozvat na rande za svoje peniaze a nie za vreckove ktore ti davaju rodicia,.. až potom riesit vztahy..! tolko k "važnym" vztahom nástrocných...

Woodoo

Zabudol som dodať že spoznal som ju v decembri a to kedy som jej povedal že chcem byt viac ako len kamarát to bolo minuly týžden