Ahojte nemôžem to v sebe viac držať ale chcem vedieť Váš názor. Nedávno som spoznal jedno dievča ona ma 17 ja 18. Hneď sme si padli do oka. Začali spolu písať a dohadovať kedy pôjdeme von. Len v ten deň ochorela v škole a tak sme nešli nikam. A ja som jej chcel povedať že chcem byt viac ako len kamarát. A tak večer sme si písali a nabehla téma vzťahy. Ja som jej napísal že chcem byt viac ako len kamarát a prišla mi odpoved ktorú som vôbec nečakal a to že "Ja neviem (moje meno) už ma podviedli chlapci a ja chcem momentálne pokoj od nich nechcem sa viazať chcem si užívať momentálne nechcem vzťah" lenže zo začiatku mi písala že ma proste ona chce mat niečo so mnou a podobne a tak som to nečakal. Po tomto ako mi odpísala tak ešte sme sa písali normálne ale posledné dni je to všelijaké najpr piše normálne a potom len "áno. Neviem , nie , no pekne a podobne..." Momentálne som v takej situácii že neviem čo ďalej či ju mám ignorovať alebo ešte niečo s toho bude fakt neviem. Bol by som rad ak mi dáte nejaké radi či ju mám poslať slušne do pi.. Alebo ju mám ignorovať a taktiež aj jej správy a podobne
Dakujem