Dobrý deň, prosím o radu.
Bola som chorá viac ako dva týždne - nejaká baktéria v hrdle, upchatý nos..brala som antibiotiká. Počas toho mi zalahlo pravé ucho, doktorka ma poslala ušnému, ušný ucho vypláchol vybral mazovú zátku..no nepomohlo.
Ušnému som povedala že to nie je stále v poriadku a že mám stále pocit že tam niečo je, poslal ma tie "počúvacie prístroje" a vypláchol a vyšpáral mi ucho znovu..môj pocit sa ešte zhoršil....znovu ma poslal na počúvanie a nakoniec ma poslal preč s tým že tomu sám nechápe a že mám vraj percepčnú obojstrannú stratu sluchu že som nemohla ani pred tým počuť dobre.
S tým ale nesúhlasím, po tom čo som vyšla z tej ordinácie pravé ucho šumí, občas zvoní, vysoké zvuky chrapčia a počujem tak na polovicu, pred tým som nič z toho nepociťovala. Takže som odtiaľ odišla s omnoho zväčším problémom.
Mám ísť znovu na kontrolu, no nemám pocit žiadneho zlepšenia, pravé ucho mám stále upchaté, šumí a nepočujem.
Poradí mi niekto z čoho môže byť to šumenie ? a či sa sluch zlepší ? či to je len spôsobené upchatým nosom alebo podobne ? ušný moju chorobu odignoroval..