Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Vypadávanie vlasov pri umývaní

Príspevok v téme: Vypadávanie vlasov pri umývaní
dievcatko789

Dobrý deñ, chcem sa spýtať, čo pomáha na padanie vlasov pri a po umývaní. Bola som na rôznych vyšetreniach a všetko mám v norme. Mám dlhé vlasy a po umývaní mi doslova lezú dole. Radšej ich ni nepočítam. Taktiež mám po umývaní vypadnuté mihalnice pod očami. Už 2. mesiac používam tablety Forcapil. Čím to môže byť?

denisaf

mne tiez neskutocne padali vlasy ale na jesen... a tak som si kupila najvacsie balenie revalidu... teraz po kure mi uz ani vlas nevypadne..narastli mi nove.... je to najlepsi liek... ani forcapil sa tomu nevyrovna...

dievcatko789

ANGEL-DEMON ďakujem ti pekne za radu, ale ja si mihalnice už niekoľko mesiacov nemaľujem. Preto tomu nerozumiem. A ten Revalid vyskúšam

ANGEL-DEMON

životospráva... skodi ti riasenka...
kup si ricinovy olej v lekarni a tym si pred spanim natri mihalnice, viecka odkial ti vyrastaju... budu silnejsie... a zmeň riasenku, nekydaj si na mihalnice na hrubo, pripadne si daj od riasenky pauzu na mesiac a uvidis ze prestanu padat...
na vlasy si kup jednoznačne overený liek revalid,... cez pilulka.sk sa oplati najviac 3-mesacna kura 23€ ,-doprava zadarmo v lekarni zan chcu 28€
ked budes prvy mesiac brat 2-2-2tbl (po jedle!) do 3 tyzdnov ti prestanu padať.. overené...