ahojte, mam 15 a taky problem ze pred rokom som mala relativne dobre vlasy na moje pomery a bola som spokojna a pouzivala som syoss co bola chyba a doteraz to lutujem. Vlasy mi zacali strasne vypadavat,lamat sa no proste boli hrozne tak som sa ostrihala asi 5-6 cm nejaka vyrazna zmena nenastala. Zacala som pouzivat zihlavovy sampon najprv od dixi,ampulky, vodu, odvar zo zihlavy, masky, kokosovy olej.Cez leto mi dost narastli ale na jesen zase zacali padat co ma dost vzalo potom to bolo v pohode no a tak dookola, ale ani by ma nenapadlo ze mozem dostat vsi a dost som si ich znicila aj ked som nepouzivala chemikalie a nenormalne kolko mi vypadali, chvilu bol klud ale objavili sa druhykrat a mojim jemnym riedkym vlasom to velmi uskodilo a strasne mi vpadavaju a uz som zase aj dost ostrihala ale uz viac nechcem lebo som chcela dlhsie.Mam ich viditelne menej a som z toho velmi smutna, za kazdu radu som vdacna.
vlasy
dakujem, uz aj ten sampon od alpy som pouzivala ale zihlavovy taraz mam tiez nejkaky prirodnejsi z ciernej repy.
A ten revalid skusim asi .....
kup si vitaminy na vlasy najlepsi je revalid co mam zatial na sebe otestovane... z tej dole spominanej pilulky.sk sa oplati najviac lebo nad 15€ je doprava zdarma... je o 5€ lacnejsi ako v lekarni...
www.pilulka.sk 23,21€,
v lekarni som ho prvy raz kupovala a vysiel ma 28€
ked vygooglis zlavove kupony mas este navyse 1€ zlavu...
prvy mesiac 2-2-2 tbl veru aj do mesiaca prestanu padat...
na revalid mas vela naj recenzii... je najznamejsim a najucinnejsi...
a na sampone nezalezi...
ja mam huste vlnite vlasy do pol chrbta, pouzivam obycajny zihlavovy 1L z kauflandu za 0,99€ vylepšujem ho ricinovym olejom,..
na liter asi za lyžičku a riadne premiešať...
Ahoj, ja používam tento šampon www.pilulka.sk a veľmi mi pomohol. Tiež som mal problém ako ty ale dalo by sa povedat ze uz je fuc :D .. ak budeš brať väčší nákup tak by ti mohol pomôcť tento kupón, čo som včera náhodou našiel :) www.zlavove-kody.sk